Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες παντού!

Όπου παίζει ο Πανιώνιος οι Πάνθηρες πάντα βρίσκονται στο πλευρό του! Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο εκτός ...

Όπου παίζει ο Πανιώνιος οι Πάνθηρες πάντα βρίσκονται στο πλευρό του!

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γκόριτσα, για το επαναληπτικό ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League.

Oι Πάνθηρες, το πιο δυναμικό κομμάτι των οπαδών του Πανιωνίου, δεν γίνεται να μην έδιναν το ''παρών'' και σε αυτό το ευρωπαϊκό ραντεβού του συλλόγου.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Σλοβενία το μεσημέρι της Τετάρτης (19/07) οδικώς. Το ταξίδι θα διαρκέσει περίπου 20 ώρες για τους οπαδούς του Πανιωνίου, οι οποίοι θα περάσουν μέσω Σκοπίων, Σερβίας και Κροατίας για να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό, τη Σλοβενία.

Ένα πολύωρο και δύσκολο ταξίδι χωρίς αμφιβολία, με τους Πάνθηρες όμως να έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια πως δεν... μασάνε από χιλιόμετρα και αποστάσεις για τον αγαπημένο τους Πανιώνιο.

Δείτε και την σχετική ανακοίνωση τους, μέσω facebook:

''Όπου και αν αγωνίζεσαι, θα υπάρχει πάντα μια κυανέρυθρη γωνιά στην κερκίδα εκεί, για σένα.
Όσο μακριά, οικονομικά δύσκολα και γραφειοκρατικά περίεργα να είναι, εμείς θα φτάσουμε στον προορισμό, με σκοπό "το 90λεπτο σε ένα πέταλο" και "για πάρτι σου να τραγουδάμε πάλι".

Σε αυτό το κομμάτι του γηπέδου, στη Νόβα Γκόριτσα, αύριο βράδυ θα φωνάζουμε "ΣΜΥΡΝΗ ΘΥΜΗΣΟΥ, ΗΡΘΑΝΕ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ".

Καλό ταξίδι στο πουλμανάκι με τους δικούς μας ήρωες, αλλά και σε όλα τα παιδιά που ταξιδεύουν αεροπορικώς από ελλάδα, από άλλες χώρες της ευρώπης αλλά και στα αδέρφια από HOLMESDALE FANATICS ULTRAS CPFC, που έρχονται αύριο να ενώσουν τις φωνές τους μαζί μας.

Υ.Γ. Παίξτε με ψυχή να φύγουμε με την πρόκριση!

Υ.Γ.2 Περαστικά στον κ. Καταρτζόγλου, έναν ακόυραστο εργάτη του ΠΓΣΣ. Γρήγορα και πάλι στα πόδια σου! Εμείς εκεί για ο,τι χρειαστείς!

Υ.Γ.3 Δεν είναι σήμερα η ώρα, αλλά οφείλουμε να αναφέρουμε πως το ποτήρι ξεκινάει να ξεχειλίζει στις σχέσεις μας με τον δήμο Νέας Σμύρνης. Αλλάξτε τροπάρι γιατί όποιος δεν σέβεται τον Πανιώνιο, τον τρώει ο κώλος του...''

Eπιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια