Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να είναι... Panionios και στη Σλοβενία!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League θέλει να πανηγυρίσει απόψε (20/07) ο Ιστορικός, στον επαναληπτικό εκτός έδρας αγώνα με τ...

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League θέλει να πανηγυρίσει απόψε (20/07) ο Ιστορικός, στον επαναληπτικό εκτός έδρας αγώνα με την Γκόριτσα (21:45).

Οι κυανέρυθροι, έχοντας το υπέρ τους 2-0 από το ματς της Νέας Σμύρνης, θα παραταχθούν στο αποψινό παιχνίδι με στόχο την καλή εμφάνιση και φυσικά την πρόκριση για τον τρίτο γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου περιμένει από τους παίκτες του να μην μπουν φοβισμένα στον αγωνιστικό χώρο, να δείξουν την ανωτερότητα τους και φυσικά η επίτευξη ενός γκολ από την ομάδα θα διώξει το όποιο άγχος υπάρχει.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, αυτή δεν αναμένεται να έχει αλλαγές συγκριτικά με το βασικό σχήμα που είδαμε στο πρώτο ματς. Πιο αναλυτικά, οι έντεκα που θα ξεκινήσουν αναμένεται να είνα οι εξής: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούντ, Μασούρας, Λάμπρου, Γεσίλ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπαντής, Κότνικ, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Οικονόμου, Γκιοατά, Πατσατζόγλου, Σαραμαντάς, Χατζισαφί, Κόρμπος, Ταπόκο, Πινιώτης, Σαββίδης, Μασούντ, Λάμπρου, Μασούρας, Γεσίλ, Ντουρμισάι, Σταυρόπουλος.

Εκτός έχει τεθεί ο νεαρός Βουκελάτος, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο. Η περίπτωση του, πάντως, δεν εμπνέει ανησυχία.

Τέλος, η ομάδα του Γρηγορίου θα αγωνιστεί με την άσπρη εμφάνιση, καθώς η γηπεδούχος Γκόριτσα θα παίξει με μπλε εμφάνιση.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 21:45.

Δεν υπάρχουν σχόλια