Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea Radio: Ακούστε την εκπομπή με καλεσμένο τον Γρηγορίου (sound)

Η διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή (21/07) του panionianea.gr την Παρασκευή (21/07) ήταν για μία ακόμα φορά γεμάτη από Πανιώνιο, συζητήσ...

Η διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή (21/07) του panionianea.gr την Παρασκευή (21/07) ήταν για μία ακόμα φορά γεμάτη από Πανιώνιο, συζητήσαμε όλη την κυανέρυθρη επικαιρότητα και ο Μιχάλης Γρηγορίου παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη.

Ο Γιώργος Καρμίρης ήταν στο μικρόφωνο του panionianea radio και μαζί με τον Παναγιώτη Κυπραίο για περίπου δύο ώρες συζήτησαν μαζί με όλο τον φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου για την κυανέρυθρη επικαιρότητα, την εκτός έδρας νίκη - πρόκριση επί της Γκόριτσα, την συνέχεια του Europa League και πολλά άλλα.

Στον αέρα του panionianea radio φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο τεχνικός του Ιστορικού παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για τον φετινό... ευρωπαίο Πανιώνιο.

Επίσης, ο αρθρογράφος, στατιστικολόγος του panionianea.gr, Νίκος Τσιάπης, είπε ενδιαφέροντα στοιχεία που προέκυψαν για τον Πανιώνιο από την πρόκριση επί των Σλοβένων.

Όσοι δεν καταφέρετε να ακούσετε live την εκπομπή, μπορείτε να το κάνετε πατώντας το play στο παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια