Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea Radio: Ακούστε την εκπομπή με Σαπουντζή, Κοροπούλη, Μισαηλίδη (sound)

Για μία ακόμα φορά η διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr (23/06) ήταν γεμάτη, πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ Πανιώνια! Ο Γ...

Για μία ακόμα φορά η διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr (23/06) ήταν γεμάτη, πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ Πανιώνια!

Ο Γιώργος Καρμίρης ήταν στο μικρόφωνο του panionianea radio και μαζί με τον Παναγιώτη Κυπραίο για περίπου δύο ώρες συζήτησαν μαζί με όλο τον Πανιώνιο κόσμο την κυανέρυθρη επικαιρότητα και όχι μόνο.

Παράλληλα, στον αέρα του panionianea radio φιλοξενήθηκε ο μεγάλος Αντώνης Σαπουντζής (δεν χρειάζεται περιγραφή για το ποιος είναι), με τον οποίο θυμηθήκαμε τις αξέχαστες στιγμές του 1998, αλλά μιλήσαμε και για το σήμερα του Πανιωνίου.

Επίσης, ο προπονητής της Κ20 του Πανιωνίου, Δημήτρης Κοροπούλης μας παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα Νέων, αλλά και για το ταλέντο που υπάρχει στον σύλλογο.

Τέλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Άρης Μισαηλίδης, βγήκε στον αέρα για να μας μιλήσει για την ψήφιση της τροπολογίας και το τι μέλλει γενέσθαι για τον μπασκετικό Πανιώνιο.

Όσοι δεν καταφέρετε να ακούσετε live την εκπομπή, μπορείτε να το κάνετε πατώντας το play στο παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια