Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο σοβαρός Πανιώνιος περνάει...»

Ο Μιχάλης Λαδόπουλος ήταν καλεσμένος της διαδικτυακής ραδιοφωνικής εκπομπής του panionianea.gr και παραχώρησε μία απολαυστική Πανιώνια ...

Ο Μιχάλης Λαδόπουλος ήταν καλεσμένος της διαδικτυακής ραδιοφωνικής εκπομπής του panionianea.gr και παραχώρησε μία απολαυστική Πανιώνια συνέντευξη!

Αναλυτικά όσα είπε ο γνωστός δημοσιογραφός και χρόνια ρεπόρτερ του Ιστορικού στον αέρα του Panionianea Radio.

-Μιχάλη πόσα χρόνια είσαι ρεπόρτερ του Πανιωνίου;

Αν και τη φοβόμουν την ερώτηση, περίπου 15 χρόνια.

-Τι έχεις ζήσει δίπλα στην ομάδα σαν δημοσιογράφος;

Μια ιστορική πρόκριση επί της Ουντινέζε καταρχάς, με Τάκη Γιαννόπουλο και Τράβις Γκαρθ Τοντ. Το τελικό κυπέλλου το ’98 με το γκολ του Ναλιτζή. Έχω ζήσει τη γκολάρα του Φανούρη Γουνδουλάκη στο Χελσινμποργκ που εξακολουθώ να το πιστεύω και ας γίνομαι ιερόσυλος, θύμισε τη γκολάρα του Φαν Μπαστεν στον τελικό της Ολλανδίας με της Ρωσσίας το ΄88 στο Euro. Τον θεωρώ από τα καλύτερα παιδιά και από τους πιο φιλότιμους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τον Πανιώνιο που την αγάπησε και τη πόνεσε τη φανέλα.

-Πες μας για τα τωρινά Ευρωπαϊκά, Γκόριτσα...

Επειδή το είδα το παιχνίδι (Γκοριτσα-Σιρακ: 2-2), απλούστατα ο σοβαρός Πανιώνιος περνάει. Δεν είναι ομάδα που μπορεί να φοβίσει και χτες θα μπορούσαν να είχαν πάθει ζημιά, από μια ομάδα που πολύ περισσότερο δεν μπορεί να φοβίσει. Δηλαδή αν τις βάλεις στη ζυγαριά τις 2 ομάδες, σίγουρα ποιοτικά είναι καλύτεροι οι Σλοβένοι. Μου άρεσε το 8αρακι στο κέντρο που είναι από τους πιο δραστήριους παίκτες της.

-Ο Πανιώνιος και χωρίς επιθετικό να έχει πάρει μέχρι στιγμής δεν θα εχει πρόβλημα, τουλάχιστον και από την εικόνα που έχει δείξει στα 2 φιλικά με Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ...

Με τον Ολυμπιακό που έχουμε εικόνα και το είδαμε το παιχνίδι θα συμφωνήσω απόλυτα. Με τον ΑΠΟΕΛ δεν έχω εικόνα. Αλλά από ότι έχω ακούσει και έχω διαβάσει, πρέπει η εμφάνιση να ήταν παρεμφερείς με τον Ολυμπιακό.

Πως τις βλέπεις τις μεταγραφές μέχρι στιγμής της ομάδας;

Γενικά βλέπουμε να καλύπτονται τα κενά. Το κενό του Ρισβάνη δεν πρόκειται να φανεί με τον Μπανανα. Τουλάχιστον αυτό που είδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο παίκτης ήταν παντού, πρώτος στις μονομαχίες και καλές τοποθετήσεις. Επίσης έχω την εντύπωση ότι και με τον Κότνικ θα συμβεί κάτι ανάλογο. Κι ο Κότνικ έχει το τεράστιο πλεονέκτημα να έχει προπονητή τερματοφυλάκων τον Βαγγέλη Φιλλιπή. Από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Για τον οποίο δεν θα το ξεχάσω ποτέ, που πήρε ένα όρθιο «ξύλο» και το έκανε τερματοφύλακα που έχει παίξει Μπουτεσλίγκα, σε μεγάλες ομάδες και σε υψηλό επίπεδο. Μιλάω για τον Ντρόμνι.

-Νομίζω ότι ο Κότνικ έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τον Ντρόμνι...

Κάποια στιγμή τον είπα και Γιαροσλαβ Κότνικ (γελια). Όντως τον θυμίζει πάντως. Αν και ο Γιαρο είναι λιγάκι πιο ψηλός.

-Θετικά στοιχεία έδειξε ο Κότνικ και στα 2 ματς...

Θετικά στοιχεία σίγουρα όπως και από τους πιτσιρικάδες. Δηλαδή ο Βουκελάτος πιστεύω θα είναι μεταγραφή. Έχει περιορίσει το ντριπλάρισμα. Επιτέλους ο Φιόρι δεν θα φύγει μετα τη προετοιμασία. Είναι ένας παίκτης που έχει οριμάσει, έχει πολύ ταλέντο και τεχνική.

-Νομίζω του έκανε πολύ καλό που έπαιξε σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο...

Σωστό αυτό, γιατί στη Καλλιθέα δεν έπαιζε συνέχεια. Πιστεύω ότι θα διεκδικήσει και φανέλα βασικού κάποια στιγμή. Και να μην έρθει ο Ιρανός, πιστεύω και στον Γεσιλ. Είναι καλός παίκτης και πλέον αρχίζει και βρίσκει δίχτυα.

-Η γνώμη σου για τους δύο Ιρανούς και αν αγωνιστούν με την Γκόριτσα...

Θεωρώ ότι οι 2 Ιρανοί είναι ακόμα πολύ νωρίς να παίξουν. Είναι ρίσκο και για τους ίδιους με μια βδομάδα το πολύ προετοιμασία. Μπορεί να πάθουν και ζημιά. Εγώ δεν το βλέπω ούτε τον Μασουντ ούτε τον Χατζισαφί να παίζει.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια