Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Ξανά τον κόσμο μας υπερήφανο»

Πως και πως περιμένουν οι κυανέρυθροι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας, αυτό κόντρα στην Γκόριτσα (13/07, 22:00), όπως τόνισε ο Π...


Πως και πως περιμένουν οι κυανέρυθροι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας, αυτό κόντρα στην Γκόριτσα (13/07, 22:00), όπως τόνισε ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (12/07), αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην όρεξη και την δίψα που έχουν οι παίκτες του Ιστορικού,ενώ δεν ξέχασε και τους παίκτες που αποχώρησαν το Καλοκαίρι από την ομάδα τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "...θα παίξουμε και γι' αυτούς".

Παράλληλα, τόνισε πως θα προσπαθήσει η ομάδα να κάνει ξανά τον κόσμο της υπερήφανο, ενώ μίλησε και για την απώλεια του Σιώπη από το... δωμάτιο!

Αναλυτικά μίλησε...

Για τον αγώνα: “Πολύ σημαντική ημέρα για την οικογένεια του Πανιωνίου. Για εμάς του ποδοσφαιριστές τα τελευταία 2,5 χρόνια παλεύαμε να τα καταφέρουμε και να έρθει αυτή η στιγμή. Το περιμέναμε πως και πως. Δεν κάναμε διακοπές, όμως έχουμε μεγάλη δίψα και τα δώσαμε όλα στην προετοιμασία. Ευχαριστούμε τα παιδιά που αποχώρησαν το Καλοκαίρι, θα παίξουμε και γι' αυτούς. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο και αυτοί που αύριο έχουμε το ευρωπαϊκό ματς. Θέλουμε να κάνουμε ξανά τον κόσμο υπερήφανο και να φτάσουμε την ομάδα πιο ψηλά”.

Για την ζωή χωρίς τον... Σιώπη: “Είναι μία απώλεια από το δωμάτια. Με τον Μανώλη χωριστήκαμε από συμπαίκτες, όχι όμως σαν φίλοι. Η ομάδα έχει δείξει πως με τον κορμό που έχει δεν θα αλλάξει”.

Για το τι έχουν πει οι παίκτες για την Ευρώπη: “Δεν το έχουμε κουβεντιάσει. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τα Play off. Ο προπονητής μας μιλάει για την Ευρώπη. Είναι έτσι αυτά τα αποδυτήρια, που ποτέ δεν υπήρχε άγχος και πίεση”.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια