Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Είμαστε σε πολύ καλό βαθμό έτοιμοι»

Ο Θοδωρής Κοκκινάκης παραχώρησε συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr . Στον αέρα του panionianea radio φιλοξενήθη...

Ο Θοδωρής Κοκκινάκης παραχώρησε συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr.

Στον αέρα του panionianea radio φιλοξενήθηκε ο Θοδωρής Κοκκινάκης, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος του UEFA TMS και υπέυθυνος της μπουτίκ του Πανιωνίου.

Η συζήτηση μαζί του ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και σας παραθέτουμε όλα όσα είπε αναλυτικά:

-Αρχικά θέλω να μου πεις τι ακριβώς σημαίνει ο τίτλος που έχεις του UEFA TMS;

“Όλες οι μεταγραφές που ουσιαστικά γίνονται από το εξωτερικό είτε Έλληνες είτε ξένοι, περνούν σε ένα σύστημα της UEFA, το οποίο διασφαλίζει την διαφάνεια όλων των διαδικασιών. Είναι η παλιά μπλε κάρτα αν θυμάστε της ΕΠΟ. Ουσιαστικά εγώ είμαι ο χειριστής όλης αυτής της διαδικασίας εκπροσωπώντας την ομάδα”.

-Πως περιμένεις τη νέα σεζόν για τον... ευρωπαίο Πανιώνιο;

“Είναι μία διαφορετική χρονιά, από άλλο πόστο, με άλλες ευθύνες, όμως η χαρά είναι η ίδια που θα ξαναζήσουμε ιδιαίτερες στιγμές, που νομίζω όλοι τις περιμένουμε και όλοι πιστεύουμε ότι ο σύλλογος πρέπει να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο, οπότε η προσμονή νομίζω είναι το βασικό στοιχείο που υπάρχει τώρα. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό βαθμό έτοιμοι, όσον αφορά τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα και την φιλοξενία ενός ευρωπαϊκού αγώνα στη Νέα Σμύρνη. Έχει γίνει πολύ δουλειά από όλα τα παιδιά της ΠΑΕ, ώστε να γίνει ένας αγώνας όπως αρμόζει στον σύλλογο. Την Παρασκευή μην ξεχνάμε ότι θα έχουμε ακόμα μία κλήρωση. Οι ομάδες μετά ανεβαίνουν επίπεδο,ο βαθμός δυσκολίας μεγαλύτερος. Υπάρχουν ομάδες όπως η Μίλαν, η Ζενίτ, η Φενέρ, η Αϊντχόβεν κλπ. Από εκεί και πέρα, ας είμαστε εμείς σωστοί και σοβαροί στο πρώτο παιχνίδι, ώστε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ας είμαστε και εμείς σαν φίλαθλοι παρόντες στο γήπεδο μας να το ευχαριστηθούμε και το παρακάτω θα έρθει”.

-Είδαμε τη νέα φανέλα στα φιλικά παιχνίδια, θα είναι η βασική φανέλα αυτή;

“Δεν θα είναι η βασική. Φέτος θα έχουμε τέσσερις εμφανίσεις, την μία την είχε δει ο κόσμος στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ, είναι η λευκή εμφάνιση που θυμίζει παλιές ένδοξες στιγμές της ομάδας, όπου και το έμβλημα είναι το παλιότερο του 71'. Η μπλε εμφάνιση που είδατε στα φιλικά είναι διαφορετική και γενικά νομίζω ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε κάνει πετυχημένες επιλογές, παρά το γεγονός ότι είναι διαφορετικές επιλογές και οι εμφανίσεις δεν έχουν κακές κριτικές. Νομίζω πως θα είναι ιδιαίτερα η τέταρτη εμφάνιση, όπου από την Πέμπτη θα είναι και στην μπουτίκ, είναι λίγο ιδιαίτερα τα χρώματα”.

-Είδαμε στην μπουτίκ έχουν έρθει και καλοκαιρινά πραγματάκια...

“Όλα τα πράγματα φέτος έχουν μπει σε πιο γρήγορους ρυθμούς λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα. Μέσα σε όλα είναι και τα καλοκαιρινά πραγματάκια, όπως πετσέτες, μαγιό, ρακέτες κλπ. Προσπαθούμε να καλύπτουμε όσο περισσότερο γίνεται τις ανάγκες του κόσμου. Ο κόσμος του Πανιωνίου δικαίως είναι απαιτητικός. Θέλουμε να το υποστηρίζουμε όσο γίνεται”.

-Από πέρυσι υπάρχουν επιτέλους και μπασκετικές φανέλες του Πανιωνίου...

“Αυτό μας διευκολύνει πολύ η συνεργασία με την Luanvi. Μπορούμε να μιλήσουμε με την εταιρία και είναι σημαντικό να έχουμε και τις μπασκετικές φανέλες πλέον στην μπουτίκ”.

-Κάτι πολύ σημαντικό Θοδωρή. Υπάρχει και e-shop πλέον για την μπουτίκ...

“Ναι, στο e-shop αργήσαμε λίγο είναι η αλήθεια. Προσπαθούμε και εκεί να εμπλουτίζουμε τα προϊόντα, είμαστε πιο πίσω απ' ότι στο φυσικό κατάστημα. Θέλαμε να υπάρξουν τα πράγματα της φετινής σεζόν, να είμαστε έτοιμοι και σωστοί στις παραγγελίες. Μέχρι στιγμής και παρά τον μικρό τρόπο προβολής που έχουμε δώσει, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το e-shop και κυρίως βέβαια οι άνθρωποι από την επαρχία”.

-Μέσω της μπουτίκ ο κόσμος παίρνει τα διαρκείας του για την Θύρα 3, βλέπεις κινητικότητα;

“Είναι εξαιρετική η παρουσία του κόσμου και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, για την θύρα 3 που έχω εικόνα, είναι ότι είναι πολλοί οι άνθρωπου που δεν είχαν πέρυσι διαρκείας”.

-Πες μου για την εμπειρία σου που βρέθηκες στην κλήρωση του Europa League...

“Είναι ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπείς τον σύλλογο σου σε μία τέτοια διαδικασία. Ηταν πρωτόγνωρο για μένα, σαφώς ευχαριστο. Μία όμορφη στιγμή για τον σύλλογο να είναι εκεί. Την άλλη εβδομάδα πάμε πάλι για την επόμενη κλήρωση, ελπίζω να έχουμε ήδη στην πλάτη μας ενα θετικό αποτέλεσμα για να έχει και μεγαλύτερη ουσία η κλήρωση”.

-Προτιμήσεις για την επόμενη κλήρωση της Παρασκευής;

“Ποιος δεν θέλει μία ομάδα να είναι στα μέτρα μας; Αν είναι να έρθει ένας δύσκολος αντίπαλος ας έρθει στα playoff, αν όχι στους ομίλους. Ας πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Η ομάδα δείχνει σοβαρή και φέτος, φάνηκε στα φιλικά αυτό. Ο σοβαρός Πανιώνιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα”.

-Σαν φίλαθλος του Πανιωνίου θέλω να μου κάνεις το δικό σου σχόλιο για την έως τώρα μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας...

“Φέτος υπήρχε μεγάλη πίεση χρόνου για το ρόστερ. Σκεφτείτε ότι είμαστε 54 μέρες πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Άρα έχεις να ισσοροπήσεις μία πλήρη ομάδας που θες για τις ευρωπαϊκές σου υποχρεώσεις και δεδομένου ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν μπροστά τους περίπου 1,5 μήνα για το που θα πάνε. Οπότε καταλαβαίνεις ότι περιπτώσεις πολύ καλών ποδοσφαιριστών μπορεί να μείνουν πίσω γιατί κοιτάνε τις επιλογές τους. Νομίζω ότι ο Πανώνιος έχει μεγαλύτερο βάθος από πέρυσι και σίγουρα έχει αντικαταστήσει τους παίκτες που έφυγαν με μεχρί στιγμής πολύ καλές επιλογές”.

-Ρωτάει ο κόσμος, θα έχουμε κάποια αλλαγή στα νούμερα των παικτών, πχ ο Μασούντ;

“Τα νούμερα που είδαμε στους φιλικούς αγώνες είναι αυτά με τα οποία θα αγωνιστούν φέτος οι παίκτες, δεν ήταν τυχαία. Ο Μασούντ δεν θέλει να αλλάξει το 77, θεωρεί ότι έχει κάνει μία πολύ καλή χρονιά με τον σύλλογο και δεν έχει λόγο να αλλάξει τον αρθμό του. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει διαθέσιμο το νούμερο 10, το οποίο δεν το άγγιξε καν. Ο Χατζισαφί επέλεξε το 28”.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια