Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και τώρα... Μακάμπι!

Η Γκόριτσα αποτελεί παρελθόν και στον Πανιώνιο συγκεντρώνονται στην Μακάμπι! Αποστολή... εξετελέσθει για τον Ιστορικό επί της Γκόριτσα...

Η Γκόριτσα αποτελεί παρελθόν και στον Πανιώνιο συγκεντρώνονται στην Μακάμπι!

Αποστολή... εξετελέσθει για τον Ιστορικό επί της Γκόριτσα, όπου με δύο νίκες και χαρακτηριστική άνεση πέρασε στην τρίτη προκριματική φάση του του Εuropa League.

Σε αυτό τον γύρο, λοιπόν, η ομάδα του Γρηγορίου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την έμπειρη ομάδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους κυαέρυθρους να έχουν αφήσει πίσω πλέον τους Σλοβένους και έχουν ρίξει το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά στον σύλλογο του Ισραήλ.

Ο αναλυτής της ομάδας και άμεσος συνεργάτης του Γρηγορίου, Βασίλης Καλογιάννης, έχει κάνει το σχετικό σκάουτινγκ της Μακάμπι και ο προπονητής του Ιστορικού θα δουλέψει με τους παίκτες του για τους αγώνες με τους Ισραηλινούς.

Χωρίς αμφιβολία η ομάδα του Τελ Αβίβ αποτελεί ένα δύσκολο ''εμπόδιο'' για τον Πανιώνιο, καθώς πρόκειται για μία πολύ έμπειρη ομάδα σε ευρωπαϊκούς αγώνες και σίγουρα είναι πολλά... σκαλοπάτια παραπάνω από την Γκόριτσα.

Στις τάξεις του Ιστορικού, όμως, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για τις δύο αναμετρήσεις, με τον Μιχάλη Γρηγορίου και τους παίκτες του να πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και φυσικά δεν πρόκειται να φοβηθούν τον αντίπαλο.

Άλλωστε, όπως είπε και ο τεχνικός του Πανιωνίου στα Panionianea Radio, στόχος της ομάδας είναι αφενός να φανεί ανταγωνιστική και αφετέρου να καταφέρει να πάρει την πρόκριση, κάτι που επιβάλει η φανέλα και το μέταλλο αυτού του συλλόγου!

Θυμίζουμε, ότι το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί την Πέμπτη (27/07) στην έδρα της Μακάμπι και ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στις 3 Αυγούστου στη Νέα Σμύρνη.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια