adsensetop_check

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τετάρτη, Ιουλίου 19, 2017

  H θέση του Δήμου Νέας Σμύρνης...

  Την επίσημη θέση του Δήμου Νέας Σμύρνης, με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος, γνωστοποίησε ο Πολύδωρος Συρίγος, μέσω ανάρτησης του στο facebook.

  Αναλυτικά:

  "Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στις 17/7/2017 με την οποία εξέφρασε της δυσαρέσκειά της για σειρά ζητημάτων, ο Δήμος Νέας Σμύρνης νιώθει την υποχρέωση να διευκρινίσει τα παρακάτω.

  Είναι δεδομένο πως ο Δήμος Νέας Σμύρνης νιώθει περήφανος για την ιστορική του κληρονομιά, της οποίας βασικός πυλώνας είναι το ιστορικό αθλητικό σωματείο της πόλης μας. Άλλωστε η Πανιώνια Ιδέα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη μας και τις ρίζες της.

  Η στάση της δημοτικής αρχής έχει αποδειχθεί εμπράκτως, ότι χαρακτηρίζεται από ανιδιοτελή στήριξη προς την ΠΑΕ Πανιώνιος παρά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες της δημόσιας διοίκησης συνολικά.

  Η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχοντας επωμιστεί το τεράστιο φορτίο της οικονομικής και αθλητικής εξυγίανσης του συλλόγου πρέπει να θεωρεί δεδομένη την συμπαράσταση από τον Δήμο μας στο πλαίσιο της νομιμότητας και του εφικτού λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας.

  Πιο συγκεκριμένα, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίσθηκε η αύξηση της τακτικής επιχορήγησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ, από 50.000 ευρώ σε 60.000 ευρώ με την σύμφωνη γνώμη των υπόλοιπων δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας και σε απόλυτη συνεννόηση με τις διοικήσεις του Ερασιτέχνη Πανιωνίου και της ΠΑΕ. Σημειώνεται ότι η αύξηση αυτή έγινε προκειμένου να καλυφθεί η δαπάνη της νομιμοποίησης των αυθαίρετων κατασκευών του γηπέδου του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

  Παράλληλα, ξεπερνώντας διάφορα υπηρεσιακά εμπόδια, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε με μικρής κλίμακας τεχνικές εργασίες στο γήπεδο, καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο.

  Η ειδική σήμανση σε χώρους πέριξ του γηπέδου είναι σε εξέλιξη και ο ανάδοχος της οδικής σήμανσης των δρόμων της πόλης μας έχει ενεργοποιήσει τα συνεργεία του για την τοποθέτηση των απαραίτητων στοιχείων οδοσήμανσης σε άμεσο χρονικό διάστημα.

  Να σημειωθεί ακόμη ότι τα συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου με γερανούς διευκόλυναν εν μερει στην απομάκρυνση των δημοσιογραφικών θεωρείων, ώστε να γίνει η αντικατάστασή τους με νέα που απαιτούνταν σύμφωνα με τις προδιαγραφές της UEFA.

  H προσπάθεια από καποιους κυκλους,συντήρησης κλίματος αντιπαράθεσης είναι εκ του πονηρού και με δόλο. Οι δύο θεσμοί της πόλης μας έχουν άρρηκτη διαχρονική σχέση συνεργασίας και αλληλεγγύης. Ο Δήμος θα συνεχίσει σταθερά στην κατεύθυνση της θετικής πορείας της συνεργασίας με τον Πανιώνιο ΓΣΣ.

  Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ευρωπαϊκή πορεία του Ιστορικού Αθλητικού Συλλόγου της πόλης μας, ενώ είναι αυτονόητο πως ο Δήμος Νέας Σμύρνης στέκεται διαχρονικά αρωγός στις ενέργειες του.

  Πανιώνιος και Δήμος Νέας Σμύρνης θα συνεχίσουν να πορεύονται ενωμένοι όπως επιτάσσει η ιστορία της πόλης μας, των προγόνων μας και της προσφυγιάς".

  Στο τέλος της ανάρτησης του Αντιδημάρχου Παιδείας Νέας Σμύρνης, υπάρχει και η δική του προσωπική τοποθέτηση.

  Αναλυτικά:

  "Και κατι δικο μου....ειμαι ήμουν και θα ειμαι στο πλευρό κάθε υγιους αθλητικής προσπάθειας που γινεται στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.Η σημερινή διοίκηση μας εχει κάνει υπερήφανους μα πάνω από όλα εχει δημιουργήσει τις βασεις για διαφάνεια και ανάπτυξη , εισαγοντας ενα νεο μοντελο διαχειρισης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

  Τιμουμε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και προσπαθουμε να ανταποκριθουμε στα θελω των διοικησεων του. Η κριτική τους ειναι καλοπροαίρετη εκ προοιμίου και αποδεκτή. Νομίζω οτι θελουμε και μπορουμε να φανουμε αντάξιοι της ιστορίας της ομάδας που ολοι αγαπάμε. Συνεργασία και συζήτηση και το κεφαλι κατω για δουλεια, οπως μαθαμε τοσα χρονια.Τα προβλήματα δημιουργούνται για να λυνονται".

  -Θυμηθείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη «στάση» της Δημοτικής Αρχής.  • Disqus
  • Facebook

  0 ΣΧΟΛΙΑ:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: H θέση του Δήμου Νέας Σμύρνης... Rating: 5 Reviewed By: panionianea.gr
  Scroll to Top