Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν ζηλεύουμε κανέναν πλέον...»

Συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr παραχώρησε ο Γιώργος Μπιτσικώκος. Στον αέρα του panionianea radio φιλοξενήθηκ...

Συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr παραχώρησε ο Γιώργος Μπιτσικώκος.

Στον αέρα του panionianea radio φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος, ο οποίος μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα συναισθήματα του με την επιστροφή του Πανιωνίου στην Ευρώπη, ενώ στάθηκε στην επαγγελματική δουλειά που γίνεται πλέον στην ομάδα με την τωρινή διοίκηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Επίσης, αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται στο Γραφείο Τύπου, ενώ μας ενημέρωσε και για το πότε βγαίνουν τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα με την Μακάμπι στη Νέα Σμύρνη, σε ένα γήπεδο -που όπως είπε- δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα!

Η συζήτηση με τον Γιώργο Μπιτσικώκο ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και σας παραθέτουμε όλα όσα είπε στον αέρα του panionianea radio αναλυτικά:

-Πώς έζησες την επιστροφή του Πανιωνίου στην Ευρώπη, πλέον ως μέλος της ομάδας που είσαι;

«Τα συναισθήματα δεν μπορούν να περιγραφτούν. Ήταν ένα όνειρο ζωής να δούμε ξανά την ομάδα στην Ευρώπη και όχι απλά να την δούμε, αλλά να το ζήσουμε και από μέσα όλο αυτό. Εδώ και έξι χρόνια που βρίσκομαι στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ αυτή τη στιγμή ονειρευόμουν και εγώ να παίξει η ομάδα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και να είμαι και εγώ μέλος της. Δεν νομίζω ότι έχω τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψω πως ένιωσα».

-Έχεις ζήσει και τις προηγούμενες διοικήσεις τα τελευταία χρόνια. Με την τωρινή διοίκηση η ομάδα έχει βρει τον δρόμο της και αγωνιστικά και διοικητικά. Πως βλέπεις την κατάσταση και εσύ;

«Κακά τα ψέματα είναι η μέρα με τη νύχτα. Δεν το συζητάμε ότι πλέον η ομάδα δεν έχει μπει απλά στον σωστό δρόμο, αλλά έχει μπει σε λεωφόρους δόξας. Οι καταστάσεις που έζησα εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά που ήμασταν στην ΠΑΕ ήταν σε κάποια σημεία απερίγραπτη, δεν θα το χωρέσει ανθρώπινος νους τι μπορούσε να συμβαίνει. Τώρα όμως με τους διοικητικούς ηγέτες που έχει η ομάδα με τον Νίκο Ζαμάνη και τον Χρήστο Δάρα αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπίστρεπτή για τον Πανιώνιο. Ο καθρέφτης είναι και το αγωνιστικό κομμάτι, όπου πλέον συζητάμε πως θα κανουμε κάθε χρόνο και το βήμα παραπάνω. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν εξαφανιστεί τα κομπιουτεράκια από τη Νέα Σμύρνη, που κάναμε υπολογισμούς για την παραμονή».

-Έγιναν και γίνονται έργα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης που και αυτά ανεβάζουν επίπεδο μία ομάδα…

«Με την παρούσα διοίκηση έχουμε πλέον ομάδα, λειτουργούμε σαν μία μεγάλη ομάδα, έχουμε μπει σε επαγγελματικά πλαίσια. Έχουμε καταφέρει να μην ζηλεύουμε κανέναν πλέον, να νιώθουμε περήφανοι και πραγματικά τα έργα συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Υπάρχει πλήρης αναγέννηση του συλλόγου, από εκεί που είχε φτάσει ένα βήμα από την Δ’ Εθνική και τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε ότι είμαστε τρία παιχνίδια από τους ομίλους του Europa League. Mέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο, δόξα το Θεώ το μάτι του Νίκου Ζαμάνη συνεχίζει να κάνει τις καλύτερες επιλογές. Πήγαμε μέσα στη Μακάμπι, η οποία έχει μπάτζετ 20 εκατομμύρια Ευρώ και μόνο στα λογιστικά βιβλία φαινόταν η διαφορά, στο χορτάρι δεν φαινόταν η διαφορά».

-Πες μας για την δουλειά που γίνεται στο Γραφείο Τύπου, όπου τα τελευταία χρόνια γίνεται καλύτερη δουλειά γενικότερα…

«Όταν έχεις μία διοίκηση που σου λέει ότι θέλουμε η ομάδα να δουλέψει σε επαγγελματικά πρότυπα και να μην υστερεί σε τίποτα, τότε παίρνεις δύναμη για να ενεργοποιήσεις ότι καλύτερο διαθέτεις. Μία τέτοια ιδέα ήταν και η συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Καραστεφανή, γνωρίζεται ότι συνυπάρχουμε μαζί στο “cosmmote tv”. Γνωρίζοντας ο ένας την τρέλα του άλλου για την ομάδα έγινε η πρώτη επαφή. Από τα έξι χρόνια που είμαι στην ομάδα τα τελευταία δύο ομάδα αρχίζει και πλαισιώνεται από Πανιώνιους. Πολλές φορές και εμείς λειτουργούμε παρορμητικά σαν οπαδοί, γιατί πρώτα είναι η ομάδα μας και μετά το επαγγελματικό μας κομμάτι. Νομίζω το αποτέλεσμα ικανοποιεί τον κόσμο, οπότε συνεχίζουμε με σταθερά βήματα για να δείτε ακόμα καλύτερα πράγματα και υποσχόμαστε ότι τη καινούργια χρονιά θα δείτε περισσότερα ωραία πράγματα».

-Βλέπουμε πως υπάρχει ένας ξεσηκωμός στον κόσμο για τον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης με την Μακάμπι, ενώ υπάρχει και ένα “event” την Κυριακή έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ με το γύρισμα του Καραστεφανή…

«Ναι, καλούμε κιόλας τον κόσμο να βρεθεί την Κυριακή στις 19:00 έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ. Στις 19:30 θα ξεκινήσει το γύρισμα και πρέπει να είμαστε γρήγοροι και συντονισμένοι. Το promo του βίντεο είναι ότι αυτός ο αγώνας είναι ο σημαντικότερος των τελευταίων χρόνων για την ομάδα, πρέπει να είμαστε δίπλα της. Δεδομένο θεωρούμε ότι δεν θα πέφτει καρφίτσα στο γήπεδο. Ελπίζω πως την Πέμπτη θα δούμε μία εικόνα της Νέας Σμύρνης που μάλλον οι παππούδες μας ή οι μπαμπάδες μας μας την έχουν περιγράψει».

-Επειδή ρωτάει και ο κόσμος τα εισιτήρια με την Μακάμπι πότε βγαίνουν;

«Σίγουρα την Δευτέρα το πρωί θα είναι διαθέσιμα. Είναι τέτοια τα χρονικά περιθώρια από το ένα παιχνίδι στο άλλο, που δεν προλαβαίνουμε καλά-καλά να θυμηθούμε που παίζουμε (γέλια)».

-Πως είδες τον αγώνα με την Μακάμπι στο Ισραήλ και πως περιμένεις την ρεβάνς;

«Εκ της θέσεως μου δεν μπορώ να κάνω κρητική. Δεν θα είμαι και αντικειμενικός. Πάντως είδα μία ομάδα που κοίταξε στα μάτια την Μακάμπι, δεν φοβήθηκε. Είδα παιδιά που δεν πρέπει να ξαναείχαν δει την διοργάνωση, ούτε στο Playstation να παίζουν σαν άντρες και να πιέζουν την μεγάλη ομάδα του Ισραήλ μέσα στην έδρα της. Από εκεί και πέρα όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει την πρόκριση και να γράψουμε μία ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία μας».

-Έχουν ζητήσει και οι Ισραηλινοί εισιτήρια για το ματς;

«Έχουν ζητήσει. Θα είναι περισσότεροι από όσοι ήταν οι οπαδοί της Γκόριτσα σίγουρα, αλλά ακριβή αριθμό δεν μπορώ να σας πω τώρα. Θα γίνει πρώτα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και θα δούμε τι θα αποφασίσουν και οι αστυνομικές αρχές».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια