Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Η επόμενη ημέρα και ο Ευρωπαϊος Πανιώνιος όπως τον οραματιζόμαστε

Ο σοβαρός Πανιώνιος δεν είχε να φοβηθεί τίποτα στην Σλοβενία όπως και έγινε. Μέσα σε ένα 25 λεπτο έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει μια υπε...

Ο σοβαρός Πανιώνιος δεν είχε να φοβηθεί τίποτα στην Σλοβενία όπως και έγινε. Μέσα σε ένα 25 λεπτο έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει μια υπερπολύτιμη νίκη που όχι μόνο σφράγιζε με τον καλύτερο τρόπο την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, αλλά ταυτόγχρονα συγκέντρωνε βαθμούς που τόσο τους έχει ανάγκη η Ελλάδα συνολικά.

Το ότι εδώ και μια εβδομάδα πολλοί μιλούσαν με την βεβαιότητα της πρόκρισης για τον επόμενο αντίπαλο( Μακάμπι Τελ αβιβ) και το αν παίξουν οι Ιρανοί στο Ισραήλ(που τελικά δεν θα παίξου) δεν αποπροσανατόλισε παίκτες και τεχνικό τιμ που πήραν μια εύκολη και με καλή εμφάνιση.Διορθωτικές κινήσεις χρειάζονται??Ναι, τόσο στο θέμα ενίσχυσης ιδίως στα χαφ και στο κέντρο, όσο και στην συνολική λειτουργία της άμυνας όπου χθες έγιναν πολλά λάθη(πέρα από τα πέναλτι) και με μια σοβαρότερη ομάδα μπορεί να τα πληρώναμε.

Και τώρα τι κάνουμε;; Ποια η επόμενη ημέρα;; Αν και είναι ακόμα νωρίς, φαίνεται η ομάδα συνεχίζει από εκεί που τελείωσε η σεζόν.Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν φαίνεται να αλλάζει το σύστημα της ομάδας και απλά φαίνεται ότι έχει δουλέψει φέτος περισσότερο στο παραγωγικό κομμάτι.

Γεσίλ και Λάμπρου δείχνουν τεράστια πρόοδο από πέρσι και μπορούν να αποτελέσουν ένα εκρηκτικό επιθετικό δίδυμο.Στο τέρμα ο Κότνικ έχει δείξει πολύ θετικά στοιχεία μέχρι τώρα, έχει καλά προσόντα και δεν είναι λίγοι αυτοί που τους θυμίζει κάπως το πάλαι ποτέ αγαπημένο παιδί της εξέδρας Γ.Ντρόμπνι. Ο Χατζισαφί ερχόμενος να καλύψει το κενό που άφησαν στα αριστερά οι Τασουλής και Σιώπης, μπορεί να παίξει από μπακ ως εξτρέμ και δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει μια πολύ αξιόπιστη λύση, ενώ στο κέντρο δεσπόζει η παρουσία του Μασούντ που αν καταφέρει να δαμάσει τα νεύρα του και γίνει λίγο πιο ομαδικός(όπως έδειξε στην Σλοβενία) θα είναι σαν μια νέα φετινή μεταγραφή .

Το πιο σημαντικό ότι η ομάδα δείχνει να κινείται σε ένα mood που βλέπεις κυρίως στην Ευρώπη. Παίκτες μικρής ηλικίας, ίδια φιλοσοφία και τρόπος παιχνιδιού, αγοράζεις φθηνά και πουλάς διπλά και τριπλά, λεφτά για το χρέος και.βελτιώσεις στο γήπεδο.

Και στόχος της ομάδας φέτος είναι να αποκτήσει την προστιθέμενη αξία που έχει ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια, τόσο με προκρίσεις στην Ευρώπη και φέρνοντας έσοδα, όσο και διακρίσεις στην Ελλάδα και συμμετέχοντας πάντα στην ελίτ της super league.

Πάμε γερά και ευρωπαικά...

Αναγνώστης: Ανδρέας Γιάνναρος

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια