Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ματς-γιορτή για τον Πανιώνιο»

Ο Χρήστος Δάρας ανέφερε ότι το ματς με την Μακάμπι αποτελεί γιορτή για τον Πανιώνιο, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει άγχος αφού οι Ισραηλινοί...

Ο Χρήστος Δάρας ανέφερε ότι το ματς με την Μακάμπι αποτελεί γιορτή για τον Πανιώνιο, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει άγχος αφού οι Ισραηλινοί είναι το φαβορί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Δάρας στον Σπορ fm:

Για τα γούρια και αν υπάρχει άνθρωπος μέσα στην ομάδα που να έχει κάποια περίεργα γούρια: «Θα έχουμε γούρι, γιατί να μην έχουμε γούρι. Μας δίνετε γούρι. Στο ποδόσφαιρο παίζουν όλα τύχη, όπως τα γούρια. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ξέρετε και οι πάντες που κάθονται σε έναν πάγκο έχουν γούρια ή κάποια βίτσια. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας μαζεύονται με κάτι εικόνες και αν δεν προσκυνήσουν, δεν βγαίνουν στο γήπεδο. Ο καθένας που είναι στον πάγκο σε οποιαδήποτε θέση έχει τα γούρια του, τα πιστεύει και τα κάνει. Τα πιστεύει, άσχετα αν μας βγαίνουν ή όχι»

Για το σημερινό παιχνίδι με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League: «Από την ώρα που μπήκε ο Πανιώνιος στην Ευρώπη, το θεωρήσαμε μεγάλη επιτυχία. Η Μακάμπι είναι μία ομάδα που έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τις ελληνικές ομάδες, δεν ήταν η καλύτερη κλήρωση και θα παίξουμε και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να ζούμε μετά από αυτό. Θα παίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Μας λείπουν δύο βασικοί παίκτες και είναι κάτι που το ξέραμε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο αντίπαλος. Τα πλάνα έχουν διαφοροποιηθεί. Είτε ήταν οι ξένοι μας είτε δεν ήταν, για εμάς είναι μια γιορτή και έτσι το βλέπουμε. Θέλουμε να το χαρούμε, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και να συνεχίσουμε αυτό το όνειρο που ζούμε ως διοίκηση και ως σύλλογος».

Για το κλίμα στο Τελ Αβίβ ενόψει της αποψινής αναμέτρησης: «Εχθρικά δεν το αντιμετωπίζουμε. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχουμε τελέσει την ευρωπαϊκή μας αποστολή και θα παίξουμε χωρίς άγχος. Ξέρουν οι παίκτες και εμείς ως διοίκηση μεγαλώνει η αναγνωρισιμότητα των παικτών μας αλλά και της διοίκησης μέσα από τη ν πορεία της ομάδας».

Για τις μεταγραφές: «Δεν είμαστε για μεταγραφές, θέλουμε να περάσουμε ωραία τη μέρα μας. Η μεγαλύτερη μεταγραφή είναι με την πρόκριση του Πανιωνίου στην Ευρώπη. Μην συζητάτε για μεταγραφές. Ας περάσει η μέρα μας όσο πιο ευχάριστα μπορεί και την άλλη Πέμπτη να έχουμε ένα ευχάριστο αποτέλεσμα, μετά θα δούμε τα υπόλοιπα».

Για τους «ηρωικούς» φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στο Ισραήλ: «Ο Πανιώνιος είναι ένα ιστορικό σωματείο και οι φίλαθλοι που μας ακολουθήσανε, οι φουκαράδες το περίμεναν τόσα χρόνια για να πουν ότι ταξιδεύουν με τον Πανιώνιο στην Ευρώπη. Πριν από δύο χρόνια ο Πανιώνιος πάλευε να μην υποβιβαστεί. Φανταστείτε αυτούς τους φουκαράδες, που μόνο φουκαράδες δεν είναι, πώς σκέφτονται τώρα για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια