Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκάθαρο φαβορί ο Ιστορικός

Όπως αναμενόταν από την στιγμή (6/7) που οριστικοποιήθηκε πως η Γκόριτσα θα είναι η αντίπαλος του Πανιωνίου στον δεύτερο προκριματικό γύρ...

Όπως αναμενόταν από την στιγμή (6/7) που οριστικοποιήθηκε πως η Γκόριτσα θα είναι η αντίπαλος του Πανιωνίου στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League 2017/2018, οι στοιχηματικές εταιρείες χρίζουν ξεκάθαρο φαβορί τους κυανέρυθρους ενόψει της πρώτης αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη την προσεχή Πέμπτη (13/7) και ώρα 22.00.

Πιο συγκεκριμένα, ο άσος του Ιστορικού προσφέρεται σε απόδοση 1.40, η ισοπαλία στο 3.85 ενώ ενδεχόμενο ''διπλό-έκπληξη'' των Σλοβένων δίνει 6.25!

Στην ελκυστική τιμή του 3.70 βρίσκεται το Χ/1 και θα επιβεβαιωθεί στην περίπτωση που ο Πανιώνιος επικρατήσει με ισοπαλία στο ημίχρονο για πρώτη φορά σε εντός έδρας επίσημο ματς εντός του 2017 & πιο συγκεκριμένα μετά το 1-0 (0-0 στο ημίχρονο) επί της Κέρκυρας του νυν προπονητή του Ιστορικού Μιχάλη Γρηγορίου (!) στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος στις 11/12/2016!

Λίγο πάνω από τον ''διπλασιασμό'' βρίσκεται το 1/1 (2.12) και θα επαληθευτεί εφόσον οι Νεοσμυρνιώτες ''χτίσουν'' από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη, όπως άλλωστε έχουν επαναλάβει σε όλα τα εντός έδρας τρίποντα εντός του 2017 μέχρι στιγμής!

Χαρακτηριστικές εν τέλει είναι και οι αποδόσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης επιβεβαιώνοντας απόλυτα τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί που έχει δοθεί στους κυανέρυθρους με την πρόκριση τους να δίνει 1.15 σε αντίθεση με το 3.55 που προσφέρεται πιθανή έκπληξη των Σλοβένων! Αποδόσεις που μαθηματικά μεταφράζονται σε πιθανότητες πρόκρισης 75,5%-24,5% υπέρ των κυανέρυθρων.

Αυτό που απομέμει πλέον από την πλευρά του Πανιωνίου είναι να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί όπως έκανε αντίστοιχα η Γκόριτσα εναντίον της Σιράκ & να μάθει τον επόμενο αντίπαλο του στην κλήρωση της Παρασκευής (14/7).




Επιμέλεια : Νίκος Τσιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια