Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Αμέτρητα συγχαρητήρια...»

Ανακοίνωση των Πανθήρων για το "διπλό" - πρόκρισης επί της Γκόριτσα, το ταξίδι των οργανωμένων οπαδών της ομάδας στη Σλοβενία κ...

Ανακοίνωση των Πανθήρων για το "διπλό" - πρόκρισης επί της Γκόριτσα, το ταξίδι των οργανωμένων οπαδών της ομάδας στη Σλοβενία και πολλά ακόμα.

Αναλυτικά:

Στις χαρές, όλοι ζητάνε ένα κομμάτι. Στις επιτυχίες, όλοι θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί σου. Αλλά όχι, εμείς θα συνεχίσουμε μόνοι, ομάδα και οπαδοί, όπως ξεκινήσαμε, όταν δεν ήθελε να μας ξέρει κανείς.

Όταν μας χλεύαζαν και μας περιφρονούσαν. Εμείς ξέραμε τι εστί Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης και Panthers Club. Οι υπόλοιποι σε κάθε επιτυχία, εμείς ακόμα περισσότερο στις αποτυχίες, τις κακές χρονιές, τις δύσκολες εποχές!

Για κάθε διθύραμβο, υπάρχουν χίλιοι αναθεματισμοί. Για κάθε παραδοχή, εκατομμύρια αρνητικές κριτικές. Εμείς βλέπουμε το ίδιο έργο, είτε παίζεις στο Καμπ Νοου με την Μπαρτσελόνα, είτε παίζεις στα χωράφια της Β’εθνικής και δεν πουλάς παραπάνω από ένα μονόστηλο, γιατί δεν είσαι εμπορικός.
Συγχαρητήρια στην ομάδα για ακόμα μια συνεπή ευρωπαϊκή παρουσία. Αμέτρητα συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά που αψήφησαν τα 3.600 χιλιόμετρα και βρέθηκαν πλάι στον αγαπημένο μας Πανιώνιο γράφοντας άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Panthers Club 1983!

Ευχαριστούμε την Π.Α.Ε για την κίνηση να μας προσφέρει θέσεις στο αεροπλάνο της επιστροφής αλλά οι εκδρομές τελειώνουν όπως ξεκινούν, οπαδικά, δύσκολα, αυθεντικά!

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά του Π.Α.Ο.Κ για την βοήθεια που παρείχαν στα δικά μας παιδιά που αντιμετώπισαν προβλήματα στα σύνορα. Στις δύσκολες στιγμές, φαίνεται ο καθένας. Επιφυλασσόμαστε!

Υ.Γ. 2 Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά των HF της Κρίσταλ Πάλας που ταξίδεψαν από την Αγγλία (οδικώς) για να βρεθούν πλάι μας, στην κερκίδα. Η αντάμωση με τα αδέρφια σου, είναι πάντα μια μοναδική εμπειρία.

Υ.Γ. 3 Τι να πούμε για τους Terror Boys της Νόβα Γκόριτσα και την φιλοξενία που μας ανταπέδωσαν. Κερδίσαμε τον σεβασμό μεταξύ μας και αποδείξαμε για πολλοστή φορά ότι ο οπαδισμός δεν είναι αυτό που θέλουν οι φυλλάδες να προβάλλουν (συγκρούσεις, βια). Είναι κάτι πολύ παραπάνω και ας μην πουλάνε! Εμείς ξέρουμε .. Έχουν ανοιχτή πρόσκληση για Νέα Σμύρνη.

Υ.Γ. 4 Όσο μακριά και να πάμε, ποτέ δεν θα ξεχνάμε αυτούς που αδικούνται. Θα το φωνάζουμε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Θα ξεμπροστιάζουμε αυτή την ελεεινή πολιτική σκηνή μέσα στην οποία ζούμε, σε κάθε ευκαιρία. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ!

Υ.Γ. 5 Καλή επιτυχία στην ομάδα του γυναικείου πόλο, που παίζει το Σαβ/κο στην Λάρισα για την επάνοδό της στην Α1!

Υ.Γ. 6 Δήμε Νέας Σμύρνης μήπως να ανταποδώσεις την υστεροφημία που σου χαρίζει ο ιστορικός Σύλλογός σου; Μήπως ήρθε η ώρα να τελειώνουν οι πολιτικές ίσων αποστάσεων και να δώσεις στον Πανιώνιο αυτό που του αξίζει μέσα στην πόλη; Βάλτε την Πέμπτη 27 Ιουλίου γιγαντοθόνη στην πλατεία της Νέας Σμύρνης για να δει ο κόσμος (που δεν θα ταξιδέψει στο Ισραήλ) το καμάρι της πόλης του, δημιουργώντας μια γιορτή για την τοπική κοινωνία. Βγείτε από την κατάψυξη του συντηρητισμού και φερθείτε ως σύγχρονοι άνθρωποι, όχι ως πολιτικάντηδες του περασμένου αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια