Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καμία ανησυχία για τους Ιρανούς

Οι Μασούντ και Χατζισαφί δεν θα παίξουν στο εκτός έδρας με την Μακάμπι και το θέμα έχει πάρει διαστάσεις τις τελευταίες ώρες στο Ισραήλ, ...

Οι Μασούντ και Χατζισαφί δεν θα παίξουν στο εκτός έδρας με την Μακάμπι και το θέμα έχει πάρει διαστάσεις τις τελευταίες ώρες στο Ισραήλ, με δημοσίευμα της χώρας να ισχυρίζεται πως οι δυο παίκτες θα μπορούσαν να τιμωρηθούν.

Συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι η απόφαση των δύο Ιρανών να μην παίξουν είναι καθαρά πολιτικού χαρακτήρα και αυτό το απαγορεύει η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ.

Πάντως, αυτά τα ''σενάρια'' δεν προκαλούν καμία ανησυχία στον Πανιώνιο, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να αποδειχθεί τίποτα, ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν για να αποφευχθούν τα χειρότερα, οι Ιρανοί ποδοσφαιριστές δηλώνονταν ως τραυματίες έχοντας την κάλυψη των συλλόγων τους. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και στην συγκεκριμένη περίπτωση των δύο παικτών του Πανιωνίου!

Όσον αφορά την αποστολή της ομάδας, θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (26/07) για το Ισραήλ, με ενδιάμεσο σταθμό στο ταξίδι να είναι η Κωνσταντινούπολη. Η τελευταία προπόνηση των κυανέρυθρων αναμένεται να γίνει στο στάδιο Νετάνια, έδρα της Μακάμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια