Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επίσημη ανακοίνωση από τις Υποδομές Μπάσκετ

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποιεί και επίσημα, πως την θέση του διευθυντή των Υποδομών Μπάσκετ ανέλαβε ο Χρήστος Χριστοδούλου, ενώ ...

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποιεί και επίσημα, πως την θέση του διευθυντή των Υποδομών Μπάσκετ ανέλαβε ο Χρήστος Χριστοδούλου, ενώ καθήκοντα εφόρου του τμήματος, ανέλαβε ο Χρήστος Βουζουνεράκη, εξέδωσε η Ακαδημία Μπάσκετ. Πλήρης επιβεβαίωση του σχετικού ρεπορτάζ του panionianea.gr.

Παράλληλα, έγιναν γνωστά και κάποια ονόματα προπονητώς που θα βρίσκονται την φετινή σεζόν στο τμημα.

Αναλυτικά:

Στην ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς 2016-17 και αφού ο κ. Ίων Βαρουξάκης δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει την διαχείριση του τμήματος Υποδομής Μπάσκετ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ, με απόφαση του Δ.Σ του συλλόγου, την θέση του διευθυντή των Υποδομών ανέλαβε ο πρώην παίκτης, κ. Χρήστος Χριστοδούλου, ενώ καθήκοντα εφόρου του τμήματος, ανέλαβε ο κ. Χρήστος Βουζουνεράκης που είχε μακρόχρονη ενασχόληση στην συγκεριμένη θέση, μέχρι και πριν απ’ έναν χρόνο.

Τα τμήματα υποδομής μπάσκετ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. , πραγματοποιούν νέα αρχή, σκοπεύοντας το συντομότερο δυνατόν να επανέλθουν στα υψηλά επίπεδα οργάνωσης και αγωνιστικότητας, τα όποια δικαιωματικά έδιναν στο σύλλογο μας, θέση πρωτοπορίας και κυριαρχίας στον χώρο των Ακαδημιών Μπάσκετ και τα αποτελέσματα τους, ήταν καθολικά αναγνωρίσιμα, πανελληνίως.
Διαχρονικά οι σημαντικές προϋποθέσεις για την πρόοδο του τμήματος είναι οι αθλητικες εγκαταστάσεις μας, αλλά η μεγαλύτερη προτεραιότητα στο πλάνο που είχε τηρηθεί τα προηγούμενα χρόνια, ήταν και θα παραμείνει ο επαγγελματισμος και η κατάρτιση των προπονητών μας.

Για την αγωνιστικη χρονια 2017-2018 στα τμήματα υποδομών μπάσκετ, θα εργασθούν οι:

Μελέτης Κωνσταντίνος
Μελέτης Γιώργος
Ζιάκας Ανδρέας
Τόλιας Νικόλαος
Κωνσταντώνης Αθανάσιος
Μουχτούρης Παναγιώτης
Μπανακάκης Βασίλης

Στις επόμενες ημέρες θα έχουμε την οριστικοποίηση της συμμετοχής και άλλων προπονητών, κάποιοι εκ των οποίων ήταν παρόντες και στην περσινή περίοδο.

ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια