Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θετικότατη εικόνα και νίκη επί του Ολυμπιακού!

Με το... δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ιστορικός, όπου στο δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό νίκησε με 2-1 σ...

Με το... δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ιστορικός, όπου στο δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό νίκησε με 2-1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. 

Περισσότεροι από 1.500 φίλοι του Ιστορικού έδωσαν το “παρών” στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στηρίζοντας τόσο τον Ιστορικό όσο και τον μικρό Βαγγέλη που παλεύει με τον καρκίνο και τα έσοδα της αναμέτρησης πήγαν στην οικογένεια του.

Οι κυανέρυθροι έδειξαν πολύ καλά δείγματα γραφής σε αυτό το πρώτο φιλικό που έδωσαν, με την ομάδα του Γρηγορίου να δείχνει πως έχει δουλευτεί σωστά στο Καρπενήσι.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχε ο Πανιώνιος. Στο πρώτο μέρος σκόραρε ο Γεσίλ και στην "επανάληψη" ο Λάμπρου.

Πολύ καλή παρουσία από τον Γιάγια Μπανανά, ο οποίος αποτέλεσε τον "βράχο" της άμυνας, ενώ ξεχώρισαν με την απόδοση τους και οι Μασούρας, Λάμπρου, Γεσίλ, Σαββίδης. Θετικός ο Κότνικ και γενικότερα όλη η ομάδα έδειξε πολύ καλή εικόνα.

Το παιχνίδι

Με δύο νέα πρόσωπα παρέταξε την ομάδα ο Μιχάλης Γρηγορίου στον αγωνιστικό χώρο. Κότνικ και Μπανανά, οι οποίοι αποκτήθηκαν φέτος, πήραν θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ οι Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου Μαϊσουράντζε μπήκαν στην “επανάληψη”.

Οι κυανέρυθροι στα πρώτα 45' λεπτά έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, έβγαλαν αυτοματισμούς στην επίθεση, ενώ αμυντικά είχαν καλές τοποθετήσεις στις περισσότερες φορές που χρειάστηκε.

Το σκορ άνοιξε ο Ιστορικός στο 15ο λεπτό με όμορφη ενέργεια του Γεσίλ, ο οποίος έκλεψε την μπάλα, απέφυγε τον Καπίνο και από δύσκολη θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τρία λεπτά μετά οι ερυθρόλευκοι βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Καρίμ μέσα από την περιοχή να νικάει τον Κότνικ για την ισοφάριση του Ολυμπιακού.

Στο 28' με ωραία “κομπίνα” ο Οικονόμου εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο άουτ.

12 λεπτά μετά ήταν η σειρά του Λάμπρου να δοκιμάσει το πόδι του έξω από την περιοχή, όμως το σουτ που έκανε έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Καπίνο.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήρθε μία ακόμη καλή στιγμή για τον Πανιώνιο. Ο Μασούρας έκανε ωραία ατομική ενέργεια, ο τερματόφυλακας του Ολυμπιακού όμως έδιωξε ξανά δύσκολα.

Η “επανάληψη” ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν λίγο πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Κότνικ όμως να αντιδράει σωστά σε 2-3 στιγμές που οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να φτάσουν με αξιώσεις προς την εστία του Πανιωνίου.


Στα επόμενα λεπτά οι κυανέρυθροι ανέβασαν ξανά ρυθμό και στο 60' κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα. Μετά από κόψιμο του Κόρμπου, ο Ντουρμισάι έδωσε ωραία στον Μασούρα, αυτός ακόμα πιο όμορφα στον Λάμπρου, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα απέναντί από τον Καπίνο έστειλε την μπάλα στο δεξί “γάμα” της εστίας του Ολυμπιακού.

Τέσσερα λεπτά μετά λίγο έλειψε ο Πανιώνιος να πετύχει και τρίτο τέρμα. Ο Σαββίδης πέρασε υπέροχη κάθετη πάσα στον Λάμπρου, το πλασέ του οποίου πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καπίνο.

Στο 65ο λεπτό ο Γρηγορίου άλλαξε την ομάδα, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο πολλούς ποδοσφαιριστές και μάλιστα αρκετοί από αυτούς προέρχονται από την Κ20 του συλλόγου.

Στο 77' ο Βουκελάτος προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Καπίνο, έκανε το συρτό σουτ, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει την μπάλα.

Δεν άλλαξε κάτι έως το φινάλε του αγώνα, με τον Πανιώνιο να παίρνει θερμό χειροκρότημα από τους φιλάθλους του, με την εικόνα να είναι πολύ θετική!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ (65' Μπαντής), Βλάχος (65' Παπαγεωργίου), Τασουλής (65' Σαραμαντάς), Μπανανά (65' Σταυρόπουλος), Οικονόμου (65' Πατσατζόγλου), Κόρμπος (65' Μαϊσουράντζε), Ταπόκο (65' Πινιώτης). Σαββίδης (70' Οικονομίδης), Λάμπρου (65' Βουκελάτος), Μασούρας (70' Γλυνός), Γεσίλ (46' Ντουρμισάι)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρισβάνης, Ντε Λα Μπέγια, Μάρτινς, Ρομάο, Μαρίν, Φορτούνης, Σεμπά, Ανσαριφάρντ
Έπαιξαν και οι: Σιώπης, Σισέ, Ζντιέλαρ, Ομάρ, Νικολάου, Ελιονούσι, Κούτρης, Γιαννιώτας,

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια