Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες ο Πανιώνιος»

Ανώτερη ομάδα χαρακτήρισε τον Πανιώνιο ο Μίλαν Σρέμπρνιτς. Ο Σλοβένος τεχνικός της Γκόριτσα δεν μίλησε το βράδυ της Τετάρτης (12/7) στη...

Ανώτερη ομάδα χαρακτήρισε τον Πανιώνιο ο Μίλαν Σρέμπρνιτς.

Ο Σλοβένος τεχνικός της Γκόριτσα δεν μίλησε το βράδυ της Τετάρτης (12/7) στη Νέα Σμύρνη, όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά έδωσε συνέντευξη Τύπου νωρίτερα στη χώρα του εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Μεταξύ άλλων είπε: «Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Τεχνικά διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην Αθήνα. Ο Πανιώνιος είναι πιο πάνω από μας και για αυτό οι εμπειρίες θα είναι μια εξαιρετική εμπειρία για μας. Είναι σημαντικό να μην επηρεαστούμε από αυτό και να παλέψουμε»

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Γκόριτσα, Αλεν Γιόγκαν πρόσθεσε: «Ξέρουμε πως έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Οπως είπε ο προπονητής, ο Πανιώνιος είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος που έχει ποιότητα. Θα δεχθούμε έντονη πίεση, αλλά πρέπει να αμυνθούμε καλά. Είμαστε καλοί στην επίθεση και μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια