Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αισιόδοξος για την πρόκριση»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Διόγος για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr . ***Η εμφάνιση της ομάδας...

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Διόγος για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr.

***Η εμφάνιση της ομάδας στο Ισραήλ εκτός από το γκολ που δέχτηκε ήταν πολύ καλή, σε συνέχεια των καλών εμφανίσεων και με τη Γκόριτσα. Θεωρώ ότι είναι πολύ ενθαρρυντική και πολύ αισιόδοξη η εικόνα που βγάζει η ομάδα, όχι μόνο για τη ρεβάνς την άλλη Πέμπτη στη Νέα Σμύρνη αλλά γενικότερα για τη χρονιά που έρχεται. Μια ομάδα η οποία δείχνει να πατάει γερά στα πόδια της και να είναι ανταγωνιστική. Μη ξεχνάμε ότι αγωνίστηκε η ομάδα χωρίς τους 2 πιο ποιοτικούς της παίκτες (Μασουντ, Χατζισαφι) και αυτό γεμίζει με αισιοδοξία για τη νέα σεζόν. Αν έμπαινε το γκολ του Μασούρα στο δεύτερο ημίχρονο θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Ήταν μια άτυχη στιγμή γιατί έκανε πολύ καλά το πλασέ. Παρόλα αυτά κάναμε ευκαιρίες στη συνέχεια.

***Η ομάδα έβγαλε φάσεις στο Ισραήλ και χωρίς τον Μασούντ, το θέμα είναι να είμαστε σοβαροί στην αμυντική μας τακτική, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και στην επίθεση. Θα έρθει πιστεύω το γκολ και ο κόσμος του Πανιωνίου θα κάνει το καθήκον του και θα συμπαρασταθεί στην ομάδα. Νομίζω ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει διαβάσει πολύ καλά τα παιχνίδια. Τι ίδιο θα κάνει και για το ματς της Πέμπτης και είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα αποκλείσει τη Μακάμπι και θα βρεθεί στα play off.

***Μεταγραφικά η ομάδα θέλει ουσιαστικά δύο ακόμη παίκτες, ενα αμυντικό χαφ και ένα εξτρέμ. Και αν περάσουμε τη Μακάμπι θα έρθουν και κάποια παραπάνω έσοδα που θα είναι πολύ σημαντικά. Βέβαια δεν είναι εύκολο αυτή τη περίοδο να βρεις παίκτες, γιατί έχουν γίνει οι περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις. Πιστεύω όμως ότι ο Πανιώνιος πρέπει να στηρίξει και τα δικά του τα παιδιά.

***Όσον αφορά το θέμα Νόβα και Σούπερ Λιγκ είναι ένα θέμα που η διοίκηση πρέπει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις. Δυστυχώς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κινείται γύρω από τα τηλεοπτικά και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Νομίζω ότι ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει να καταλάβει ότι είναι η δύναμη της ομάδας και να τη στηρίξει. Με τα εισιτήρια, με προϊόντα από τη μπουτικ κα. Η διοίκηση είναι σίγουρο ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό να εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά αλλά επαναλαμβάνω ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια