Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η μεταγραφική ενίσχυση του Πανιωνίου...

Τρεις ακόμη μεταγραφικές κινήσεις αναμένεται να κάνει ο Πανιώνιος. Ποιες είναι οι προτεραιότητες. Μπορεί τα παιχνίδια με την Μακάμπι να...

Τρεις ακόμη μεταγραφικές κινήσεις αναμένεται να κάνει ο Πανιώνιος. Ποιες είναι οι προτεραιότητες.

Μπορεί τα παιχνίδια με την Μακάμπι να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο οι κυανέρυθροι εξετάζουν και ποδοσφαιριστές για την μεταγραφική τους ενίσχυση.

Προτεραιότητα των ανθρώπων του Πανιωνίου είναι να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής για τα άκρα της επίθεσης (κυρίως στο αριστερό) και ένα αμυντικό χαφ, που θα σταθεί και θα ταιριάξει καλά δίπλα στον Κόρμπο.

Από εκεί και πέρα είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί και ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός, ώστε να "γεμίσει" το ρόστερ και σε αυτή την θέση ακόμα περισσότερο, με τον Γιάννη Κάργα να αποτελεί αυτή τη στιγμή τον πιθανότερο παίκτη που αναμένεται να αποκτηθεί για να δώσει λύσεις στα μετόπισθεν.

Όσον αφορά την θέση του επιθετικού, οι κυανέρυθροι δεν "καίγονται" να αποκτήσουν κάποιον παίκτξ εκεί, καθώς ο Γεσίλ μέχρι στιγμής είναι... φωτιά, ενώ άπαντες στην ομάδα πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Ντουρμισάι, ο οποίος αποτελεί μία καλή λύση πίσω από τον Γερμανό φορ.

Εξελίξεις στο μεταγραφικά θέματα του Ιστορικού αναμένονται τις επόμενες ημέρες...

Τέλος, στο θέμα του Μαϊσουράντζε, ο παίκτης είναι προφανές ότι δεν υπολογίζεται και δεν αποκλείεται σύντομα να "τρέξει" η περίπτωση του...

Δεν υπάρχουν σχόλια