Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρώτη φορά κόντρα σε Ισραηλινούς!

Η Μακάμπι έχει πάρει τον αέρα των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Πρώτη φορά κόντρα σε σύλλογο του Ισραήλ ο Ιστορικός! ...

Η Μακάμπι έχει πάρει τον αέρα των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Πρώτη φορά κόντρα σε σύλλογο του Ισραήλ ο Ιστορικός!

Η ομάδα από το Ισραήλ είναι το πάρα πολύ πιθανό να αποτελέσει τον αντίπαλο του Ιστορικού στον 3ο προκριματικό Γύρο του Europa League, μετά το νικηφόρο της 3-1 με την Ρεϊκιαβίκ στο πρώτο ματς. Φυσικά παράλληλα με το γεγονός πως και οι κυανέρυθροι είναι «αγκαλιά» με την πρόκριση, μετά το 2-0 επί της Γκόριτσα.

Αν τελικά περάσει η Μακάμπι, ο Ιστορικός για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αντιμετωπίσει μία ομάδα από το Ισραήλ, η οποία από την πλευρά της αποτελεί τον... «κακό δαίμονα» των ελληνικών ομάδων.

Σε 8 αναμετρήσεις της με συλλόγους της Σούπερ Λιγκ μετρά 5 νίκες και μόλις 3 ήττες. Μάλιστα έχει και 3 προκρίσεις έναντι ενός μόλις αποκλεισμού!

Την σεζόν 2004/05 άφησε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τον ΠΑΟΚ (νίκη με 3-0 στα χαρτιά στην Τούμπα λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Λουκά και 1-0 εντός), το 2010/11 απέκλεισε τον Ολυμπιακό από τον 3ο προκριματικό Γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (ήττα 1-0 στο Φάληρο και νίκη 2-1 στο Ισραήλ) και το 2011/12 τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της ίδιας διοργάνωσης (νίκη 3-0 εντός, ήττα 2-1 στην Λεωφόρο). Η μοναδική ελληνική ομάδα που την απέκλεισε ήταν ο Αστέρας Τρίπολης το 2014/15 στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όταν και την κέρδισε με 2-0 στο «Θ. Κολοκουρώνης» και έχασε με 3-1 στο Ισραήλ.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος δεν έχει παίξει ποτέ ούτε με Ισλανδούς, ενώ η Ρεϊκιαβίκ από την πλευρά της σε 6 αναμετρήσεις της με ελληνικές ομάδες έχει μόνο μία νίκη, το 2009 επί της Λάρισας. Στα άλλα πέντε ματς γνώρισε 3 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια