Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επίσημη διάψευση για Οικονόμου

Όπως σας μετέφεραν πρώτα τα panionianea.gr , ότι ο Οικονόμου δεν τέθηκε εκτός ομάδας και υπολογίζεται κανονικά, πλέον και η ίδια ΠΑΕ εξέ...

Όπως σας μετέφεραν πρώτα τα panionianea.gr, ότι ο Οικονόμου δεν τέθηκε εκτός ομάδας και υπολογίζεται κανονικά, πλέον και η ίδια ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης για το εν λόγω θέμα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:

‘Έκπληκτοι διαπιστώσαμε σήμερα, σε πρωτοσέλιδο χτύπημα της εφημερίδας «Sportime», ότι υπάρχει «πρόβλημα» με τον ποδοσφαιριστή μας, Βαγγέλη Οικονόμου και πως αυτός έχει «τεθεί εκτός ομάδας».

Θεωρούμε ανάξιο ακόμα και διάψευσης, το εν λόγω δημοσίευμα, τονίζοντας κατηγορηματικά πως η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ασχολείται αυτές τις ημέρες με την προετοιμασία για την συμμετοχή της ομάδας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 9 χρόνια.

Τόσο ο Βαγγέλης Οικονόμου, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας μας, βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του προπονητή μας και κανείς δεν είναι ικανός να διαταράξει το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Υ.Γ. Η ηθική της διοίκησής μας και οι αξίες που πρεσβεύει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ως σύλλογος, δεν μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε με περιπτώσεις παικτών που έχουν καταθέσει προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια