Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Ο Πανιώνιος μπορεί την υπέρβαση»

Η ανακοίνωση των Πανθήρων για τον εντός έδρας επαναληπτικό αγώνα του Ιστορικού με την Μακάμπι (03/08). Αναλυτικά: Τα τελευταία χρόνια...

Η ανακοίνωση των Πανθήρων για τον εντός έδρας επαναληπτικό αγώνα του Ιστορικού με την Μακάμπι (03/08).

Αναλυτικά:

Τα τελευταία χρόνια περάσαμε δύσκολες καταστάσεις. Διοικητική ανυπαρξία, οικονομική καταστροφή, αβέβαιο μέλλον με πολλά παραδείγματα ομάδων γύρω μας να καταστρέφονται και να αφανίζονται.

Ζήσαμε περπατώντας πάνω σε μια κλωστή. Ξεγελάσαμε τον θάνατο και επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά από κακουχίες, αναστηθήκαμε και τώρα, τα τελευταία τρία χρόνια γίναμε και πάλι ο Σύλλογος πρότυπο, η αγαπημένη ομάδα των φιλάθλων που γουστάρουν τη μπάλα με κουλτούρα.

Ώσπου φτάνουμε στο σήμερα που o Πανιώνιος έρχεται αντιμέτωπος με την πρόκληση μιας ακόμα υπέρβασης! Και όχι μιας οποιασδήποτε υπέρβασης. Η πρόκριση στον αγώνα της Πέμπτης μας φτάνει στα play off του europa league. Αυτό που πρακτικά σημαίνει (αν προκριθούμε και από κει) την οικονομική εξυγίανση του Συλλόγου.

Έχουμε φτάσει τρείς αγώνες μακριά από κάτι που λέγεται ποδοσφαιρικό θαύμα, οικονομικό πρότυπο, πλήρης αναστροφή κατάστασης και αλλαγή σελίδας. Μένει η Πέμπτη και δύο ακόμα αγώνες για να αποτελέσουμε ιστορία στα βιβλία της ποδοσφαιρικής τρέλας!

Την Πέμπτη, έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει αποκλείσει όλο το ΠΟΚ, έχει 21 πρωταθλήματα στην χώρα της και παίζει κάθε χρόνο ευρώπη. Ο Πανιώνιος όμως έδειξε στον πρώτο αγώνα ότι μπορεί.

Για να μπορέσει όμως, πρέπει ΕΣΥ και όλοι να σηκωθούμε από τις καρέκλες, τους καναπέδες και τις τηλεοράσεις, να ντυθούμε στα κυανέρυθρα, να κατέβουμε από νωρίς στο γήπεδο και να τραγουδήσουμε ασταμάτητα μέχρι το κοράκι να σφυρίξει και να πνιγούμε όλοι στις αγκαλιές του διπλανού μας!

Τι λες, ψήνεσαι;

Υ.Γ. Κυριακή στις 19:00 να βοηθήσουμε όλοι στο βιντεάκι που θα γυριστεί για το προωθητικό βίντεο του αγώνα. Ραντεβού στην Παλαιολόγου 24.

Υ.Γ. 2 Την Δευτέρα στις 22:00 όλοι συντονισμένοι στην ραδιοφωνική μας εκπομπή για ενημέρωση ενεργειών πριν τον αγώνα με την Μακάμπι.

Panthers Club 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια