Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγορίου: «Πιο έτοιμοι στο ευρωπαϊκό παιχνίδι»

Αισιόδοδος πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα παιχνίδια της Ευρώπης εμφανίστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο τεχνικός του Ιστορικού, σε δηλώ...

Αισιόδοδος πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα παιχνίδια της Ευρώπης εμφανίστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, αρχικά σχολίασε τον αγώνα: «Τα συμπεράσματα που βγάλαμε είναι θετικά, από την στιγμή μάλιστα που είμαστε μόνο τρεις ημέρες στην Αθήνα. Θέλαμε να δοκιμάσουμε πράγματα ενόψει του Ευρωπαϊκού αγώνα». Τα παιδιά έκαναν μεγάλη πρροσπάθεια.

Για την σκοπό του φιλικού: «Μακάρι να γίνονται ανάλογες ενέργειες στο μέλλον και πραγματικά είναι καλό να μπορεί να συμβάλλει ο αθλητισμός».

Για τις μεταγραφές: «Ξέρουμε τις μεταγραφές που θέλουμε, αλλά δεν θα κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις 'Εχω εμπιστοσύνη στο ήδη υπάρχον υλικό που έχω στα χέρια μου, τα παιδιά καταβάλουν αξιόλογη προσπάθεια. Ήρθαν και οι Μασούντ, Χατζί Σαφί, περιμένουμε και άλλα 2-3 παίδια ακόμα σαν μεταγραφές. Απλά δεν θέλουμε λόγω του σύντομου ευρωπαϊκού αγώνα να κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις».

Για την ετοιμότητα των Ιρανών ενόψει του αγώνα για το δεύτερο προκριματικό του Europa League: «Θα το προσπαθήσουμε, αυτό θέλουμε. Είναι σύντομο το χρονικό διάστημα για τα παιδιά που πρέπει να είναι έτοιμα, αλλά πιστεύω πως θα είναι».

Για τον αντίπαλο που πιστεύει πως θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος: «Πιστεύω πως η Γκόριτσα έχει το προβάδισμα με την Σιράκ πλέον. Είναι νεανική ομάδα, αλλά είναι στα μέτρα μας και αν εμείς παρουσιαστούμε καλά θα έχουμε τον πρώτο λόγο. θα είμαστε πιο έτοιμοι σε σχέση με τώρα, δεν θα είμαστε στο 100%, αλλά θα είμαστε καλύτεροι».

Για το φιλικό με ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα ακόμα σημαντικό φιλικό, θέλαμε να κλείσουμε δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια. Και στην Κύπρο θα μοιράσουμε τον χρόνο στους παίκτες μας, στο συγκεκριμένο ματς θα δώσω μάλλον από 45 λεπτά στους παίκτες».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια