Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος τους έβαλε δύσκολα...

Ο Πανιώνιος έβαλε δύσκολα στη Μακάμπι και οι Ισραηλινοί θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που κατάφεραν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι. ...

Ο Πανιώνιος έβαλε δύσκολα στη Μακάμπι και οι Ισραηλινοί θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που κατάφεραν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως στο στρατόπεδο της Μακάμπι δεν περίμεναν να δουν τόσο δυνατό τον Πανιώνιο. Οι Ισραηλινοί δεν γνώριζαν πολλά για την ομάδα της Νέας Σμύρνης και είχαν την εντύπωση πως θα έχουν ένα εύκολο βράδυ στην έδρα τους.

Οι κυανέρυθροι, όμως, τους έβαλαν δύσκολα, τους άγχωσαν, έχασαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ και το μόνο σίγουρο είναι πως οι γηπεδούχοι ανακουφίστηκαν με το υπέρ τους 1-0.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Ταλ Μπεν Χαϊμ, ο οποίος περιμένει "μάχη" στον επαναληπτικό της Νέας Σμύρνης: «Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε μάχη κόντρα σε μία δυνατή ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο αμυντικός της Μακάμπι.

Ο τεχνικός της ομάδας του Τελ Αβίβ από την μεριά τους είπε -μεταξύ άλλων-: «Ηταν ένα δύσκολο ματς. Εμείς δεν δείξαμε φρέσκοι και υπήρχαν αποστάσεις μεταξύ των γραμμών μας. Δεν παίξαμε καλά. Εύχομαι αυτό το αποτέλεσμα να είναι αρκετό ώστε να προκριθούμε».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στις τάξεις της Μακάμπι υπάρχει φόβος για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης, εκεί όπου ο Πανιώνιος και ο κόσμος τους θα είναι έτοιμος να ανατρέψει το σκορ και να πάρει την πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια