Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στα κυανέρυθρα και τη νέα σεζόν η Χίλι!

Πολύ σημαντική μεταγραφική επιτυχία για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου! Κερδίζοντας -κυριολεκτικά στο νήμα- πολύ πιο εύρωστ...

Πολύ σημαντική μεταγραφική επιτυχία για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου!

Κερδίζοντας -κυριολεκτικά στο νήμα- πολύ πιο εύρωστες οικονομικά ομάδες στην Ευρώπη, οι κυανέρρυθροι ήρθαν σε οριστική συμφωνία και απόσπασαν την υπογραφή της Κέιτι Χίλι για τη νέα σεζόν!

Η Αμερικανίδα ήταν η παίκτρια βαρόμετρο του Πανιωνίου την περασμένη σεζόν και οι εντυπωσιακές επιδόσεις της προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και εκτόξευσαν το κασέ της.

Ωστόσο, οι κατάλληλοι χειρισμοί της Διοικούσας Επιτροπής και του προπονητή, Άγγελου Τσίκληρα έφεραν την Χίλι και πάλι στην Πλατεία.

Καθοριστικοί παράγοντες για την επίτευξη της συμφωνίας ήταν:
- Η δική άψογη συμπεριφορά της Διοικούσας Επιτροπής στο οικονομικό σκέλος κατά την περσινή συνεργασία των δύο πλευρών.
- Το οικογενειακό κλίμα που συνάντησε πέρσι από συν-αθλήτριες, Διοικούσα Επιτροπή και φίλους - οπαδούς στη Νέα Σμύρνη.
- Και πρωτίστως η δική της αγάπη για τον Πανιώνιο που την εκδηλώνει συνέχεια με αναρτήσεις στο διαδίκτυο (χθες μάλιστα πανηγύριζε με κόκκινες και μπλε καρδούλες τα γκόλ της ποδοσφαιρικής ομάδας στον αγώνα που έδωσε για το Europa league !!!).

Φυσικά στο τμήμα της ομάδας υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για την ανανέωση με την Χίλι και επίσης υπάρχει η προσδοκία πως με τον Άγγελο Τσίκληρα στο τιμόνι, με τον περσινό κορμό και τα νέα σημαντικά αποκτήματα από την Ελληνική αγορά, θα παρουσιάσει η ομάδα φέτος ένα σύνολο που θα τα πάει εξαιρετικά στο Ελληνικό πρωτάθλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια