Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούντ: «Σπουδαία πράγματα ξανά με τον Πανιώνιο»

Για την παραμονή του στον Ιστορικό μίλησε Σοτζέι Μασούντ, ξεκαθαρίζοντας πως απομένει πλέον απομένει το τυπικό κομμάτι της ανανέωσης. ...

Για την παραμονή του στον Ιστορικό μίλησε Σοτζέι Μασούντ, ξεκαθαρίζοντας πως απομένει πλέον απομένει το τυπικό κομμάτι της ανανέωσης.

Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του για μια νέα σεζόν που θα φέρει ξανά σπουδαία πράγματα για την ομάδα.

Επίσης, ο Ιρανός μέσος, ο οποίος παρακολούθησε το ματς με τον ΟΣΦΠ παρέα με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου Χατζί Σαφι, αναφέρθηκε στον βαθμό ετοιμότητας του ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα στις 13 Ιουλίου.

Αναλυτικά όσα είπε στο "novasports":

Σοτζέι πως είσαι; Πως νιώθεις που επέστρεψες στη Νέα Σμύρνη;
“Νιώθω υπέροχα... Η θερμοκρασία είναι λίγο δύσκολη, αλλά όλα καλά”.

Υπάρχει κάποιο νέο για την ανανέωση του συμβολαίου με τον Πανιώνιο: “Περιμένω αύριο (Δευτέρα) τον μάνατζέρ μου να έρθει στην Αθήνα και να τελειώσει και τυπικά το θέμα της ανανέωσης. Το ίδιο πρόκειται να συμβεί και για τον Εχσάν. Και εγώ, αλλά και ο Χάτζι Σάφι είχαμε την πρώτη επαφή με την ομάδα και τον προπονητή μας. Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν και για τους δύο”.

Θα υπάρξει και τρίτος ποδοσφαιριστής από το Ιράν στον φετινό Πανιώνιο; “Δεν το γνωρίζω. Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να πω κάτι. Ο Ταρέμι είναι σε συζητήσεις με την Περσέπολις για το μέλλον του. Δεν γνωρίζω τι προτάσεις έχει ο μάνατζέρ του. Θα πρέπει να περιμένουμε και να θα δούμε”.

Τι σκέφτεσαι για τη νέα σεζόν; Πως περιμένεις τον Πανιώνιο;
“Θεωρώ ότι θα είμαστε εξίσου καλοί και τη νέα σεζόν. Για να μην σου πω καλύτεροι. Έχουμε καλή ομάδα, ήρθαν παίκτες που θα βοηθήσουν τον σύλλογο. Είμαι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν. Μπορούμε να πετύχουμε ξανά σπουδαία πράγματα με τον Πανιώνιο”.

Για το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού του Πανιωνίου στις 13 Ιουλίου θα είσαι έτοιμος; “Ναι θεωρώ πως θα είμαι διαθέσιμος. Εξαρτάται βέβαια από τον προπονητή μου. Υπάρχουν ακόμα 10 ημέρες μπροστά μας για να προπονηθώ και ν' ανεβάσω στροφές. Πιστεύω πως θα είμαι απολύτως έτοιμος για να βοηθήσω τον Πανιώνιο στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια