Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μανίκας: «Να ξεκινήσουμε με το δεξί...»

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Πανιωνίου, τους Μασούντ, Χατζισαφί, Ταρέμι, τα παιχνίδια με την Γκοριτσά και το ρόστερ της ομάδας μίλη...

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Πανιωνίου, τους Μασούντ, Χατζισαφί, Ταρέμι, τα παιχνίδια με την Γκοριτσά και το ρόστερ της ομάδας μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Αντώνης Μανίκας.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των κυανέρυθρων κλήθηκε να αναφερθεί και στον νικητή του survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στον Εθνικό Αστέρα (τον είχε παίκτη).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Σπορ fm":

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο όταν τον είχε παίκτη στον Εθνικό Αστέρα: «Ήταν ένα παιδί που το δοκίμασα. Ήταν αριστεροπόδαρος και μου άρεσαν οι φυσικές του δυνάμεις. Έπαιζε αριστερό στόπερ και αριστερό μπακ. Ήταν ταχυδύναμος. Ήταν καλό παιδί, εργατικός. Δεν του βγήκε το ποδόσφαιρο. Είχε τραυματισμούς και σε τέτοια ηλικία μπορείς εύκολα να χάσεις το δρόμο σου».

Για τη σχέση που είχε μαζί του: «Είχα ιδιαίτερη σχέση μαζί του, γιατί τότε λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας μου ερχόταν μαζί μου στο νοσοκομείο και μου έκανε παρέα».

Για τους Μασούντ και Χατζισαφί: «Είναι ευχάριστο για αυτά τα παιδιά που έχουν ποιότητα και ως άνθρωποι. Είναι πολύ ευχάριστο που έμεινε ο Μασούντ και ήρθε και ο Χατζισαφί».

Για τον Ταρεμί: «Θα δούμε, δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω. Περισσότερο είναι λόγια που μεταφράζουμε από τα σάιτ και από την πλευρά του παίκτη».

Για τα ματς με την Γκοριτσά και το ρόστερ της ομάδας: «Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Αν πούμε με την Γκοιτσά ότι είναι εύκολα παιχνίδια θα έχουμε πρόβλημα. Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ μας, οπότε πρέπει είμαστε πολύ προσεκτικοί για να ξεκινήσουμε με το δεξί. Θέλω να πιστεύω όμως ότι με το υπάρχον υλικό, οπως φάνηκε και στα δύο φιλικά παιχνίδια, θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στο πρώτο παιχνίδι».

Για την απόφαση να εμπιστευθούν τον Μιχάλη Γρηγορίου: «Είχαμε αποφασίσει να πάμε σε ελληνική λύση και να πάμε πολύ γρήγορα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής και ως αντίπαλος που τον έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει δώσει καλά δείγματα γραφής σε όσες ομάδες έχει δουλέψει, είναι έμπειρος παρά την ηλικία του. Δεν είναι ουρανοκατέβατος, δεν είναι τυχαίος».

Για τον Χατζισαφί: «Είναι βασικός στην εθνική ομάδα. Νομίζω ότι μπορεί να παίξει πολλές θέσεις. Και εσωτερικά και σαν οχτάρι και στα άκρα. Είναι πολυσύνθετος και με μεγάλη ποιότητα».

Για το τι περιμένουμε μεταγραφικά από τον Πανιώνιο: «Θα γίνουν κάποιες δοκιμές με τον προπονητή. Ίσως να έχουμε διαφοροποιήσεις. Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί στην Ευρώπη. Ίσως χρειαστούμε κάποιον επιθετικό, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο. Ο Ντουρμισάι είναι καλύτερος, ο Μασούρας είναι όλο και καλύτερος, ο Λάμπρου βελτιώνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια