Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγορίου: «Να ξεχάσουμε το 2-0»

Η αποστολή του Πανιωνίου αναχώρησε για την Σλοβενία, για τον επαναληπτικό αγώνα με την Γκόριτσα και ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως οι κυ...

Η αποστολή του Πανιωνίου αναχώρησε για την Σλοβενία, για τον επαναληπτικό αγώνα με την Γκόριτσα και ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως οι κυανέρυθροι θα έχουν στο μυαλό τους πως δεν έχουν επικρατήσει με σκορ 2-0 στον πρώτο αγώνα. 

Ο προπονητής του Πανιωνίου μίλησε κατά την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για την Σλοβενία, ενόψει της ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League με την Γκόριτσα.

Σύμφωνα με όσα είπε, η ομάδα του θα μπει στον αγωνιστικό χώρο σα να μην έχει νικήσει 2-0 στον πρώτο αγώνα, ενώ χαρακτήρισε πιο έτοιμη ομάδα την αντίπαλο του Ιστορικού.

«Η Γκόριτσα είναι μια νεανική ομάδα η οποία είναι σαφώς πιο έτοιμη από εμάς. Την Κυριακή έδωσε και το πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα κάνει το παν για την πρόκριση. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε άλλο ένα καλό αποτέλεσμα.

Κάθε μέρα που περνάει είμαστε καλύτερα. Το πρώτο ματς ωφέλησε τα παιδιά να πάρουν πράγματα τόσο σε θέματα τακτικής όσο και φυσικής κατάστασης γι αυτό κι ευελπιστούμε ότι η ομάδα θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερη», ήταν τα λόγια του Γρηγορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια