Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο κόσμος «ψήφισε» Βαλέτα! (pic)

Την προτίμηση τους για τον αντίπαλο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League εξέφρασα...

Την προτίμηση τους για τον αντίπαλο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League εξέφρασαν οι φίλαθλοι του Ιστορικού.

Οι φίλοι των κυανέρυθρων κλήθηκαν, μέσω της σελίδας του panionianea.gr στο facebook, να απαντήσουν στην εξής ερώτηση: "Ποια ομάδα θα θέλατε για αντίπαλο του Πανιωνίου;"

Οι απαντήσεις ήταν πολλές και οι επιλογές διάφορες. Όμως η Βαλέτα από την Μάλτα είχε την... τιμητική της. Η εν λόγω ομάδα αναδείχθηκε με διαφορά πρώτη σε "ψήφους" από τον κόσμο του Ιστορικού.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέραμε, οι επιλογές ήταν πολλές και διάφορες με την Κρουσέιντερς από την Βόρεια Ιρλανδία και την Λεβάντια από την Εσθονία να έχουν επίσης αρκετές "ψήφους".

Να θυμίσουμε ότι το χαρτάκι με το “PANIONIOS (GRE)” θα μπει στην κληρωτίδα της UEFA στις 19 Ιουνίου, όπου τότε οι κυανέρυθροι θα μάθουν τον αντίπαλο τους, στα πλαίσια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League που θα διεξαχθεί στις 13 και 20 Ιουλίου.

Δείτε την δημοσίευση με τις προτιμήσεις του κόσμου, μέσω του panionianea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια