Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το φιλικό των Παλαιμάχων στο Ξυλόκαστρο (photos)

Φιλική αναμέτρηση στο Ξυλόκαστρο έδωσαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου με την τοπική ομάδα του Ηρακλή. Η αναμέτρηση έγινε στ...

Φιλική αναμέτρηση στο Ξυλόκαστρο έδωσαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου με την τοπική ομάδα του Ηρακλή. Η αναμέτρηση έγινε στην μνήμη του “στρατηγού” Γιάννη Ζάρρου. Ενός ανθρώπου που άφησε το στίγμα του ανεξίτηλα στον αθλητισμό του Ξυλοκάστρου.

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη εξαρχής για το φιλικό παιχνίδι μνήμης, ενώ αγωνιστικά οι παίκτες των δύο ομάδων απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο,, με τους κυανέρυθρους φυσικά να ξεχωρίζουν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο γήπεδο βρέθηκε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Παντελής Τσιλαλίδης, αγαπάει το Ξυλόκαστρο και το επισκέπτεται συχνότατα, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κύριος Ηλίας Ανδρικόπουλος και ο αντιδήμαρχος κύριος Μάνος Αλογογιάννης, ο μεγάλος Κορίνθιος άσσος του παρελθόντος κύριος Χρήστος Καρσιώτης, οι μεγάλες παλιές δόξες του ελληνικού και κορινθιακού ποδοσφαίρου όπως οι : Σπύρος Μαργαρίτης, Αντώνης Μανίκας, Γιάννης Παπαχριστόπουλος, Βασίλης Πουλακίδας, Κώστας Κάφαλης, Γιώργος Βορινιώτης, Τάκης Παππάς, Σπύρος Καραβάς, ο προπονητής του Ηρακλή κύριος Ν. Κολιμάδης και ο τεχνικός διευθυντής του γηραιού κύριος Γιώργος Ραχιανιώτης, ο παλαίμαχος διεθνής ρέφερι κύριος Θ. Κεφαλάς και πολλοί άλλοι όπως θα δείτε και από στις συνθέσεις.

Τιμητική πλακέτα μεταξύ άλλων παρέλαβε ο υιός του αείμνηστου Γιάννη Ζάρρου κύριος Χρήστος Ζάρρος, ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή κύριος Βλάσης Μάρκου, ο παλαίμαχος του Ηρακλή κύριος Γιώργος Καπλάνης, ο παράγοντας του Πανκαμαριακού κύριος Παπαϊωάνου Γεώργιος, ο παλαίμαχος του Ηρακλή, της Κορίνθου και της Παναχαϊκής κύριος Σπύρος Μαργαρίτης.

Συνθέσεις:

Ηρακλής Ξυλοκάστρου (Κώστας Φωτόπουλος “Ντεφαρία”): Πουλακίδας, Τακουμάκης, Βορινιώτης, Παππάς, Ραχανιώτης, Καραβάς, Καρανίκης, Κουμούσης, Λαμπρινός, Κρισάφι, Λαθούρης.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσιπάς, Κολιμάδης, Κόνδης (Ρενέ), Θέμελης.

Πανιώνιος (Γιάννης Βλάχος): Μανίκας, Σπάθαρος, Χαϊτάς, Παπαχριστόπουλος, Καλαμάρας, Χασιώτης, Σαϊπας, Ζυγούρης, Κάφαλης, Μπέλος, Τσουκλίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Εμβολιάδης, Σκούρας, Ζαμπάρας, Ντασιακλής, Γιαννακάς, Αγγελόπουλος, Καπόνης, Χριστόπουλος.

Διαιτητές: Κεφαλάς, Θεοδωρόπουλος, Ξενόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες
















Πηγή: revista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια