Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όμορφες εικόνες στη Νέα Σμύρνη (photos)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός φιλικός αγώνας των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου με την ομάδα του Ιπποκράτειου νο...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός φιλικός αγώνας των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου με την ομάδα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Αθηνών στη Νέα Σμύρνη.

Η αναμέτρηση έγινε με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Νέας Σμύρνης και το "παρών" έδωσαν αρκετοί φίλαθλοι, οι οποίοι έφεραν και τρόφιμα για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.

Μάλιστα, είχε δοθεί και ένας εορταστικός χαρακτήρας στο ματς, με τους Βετεράνους του Πανιωνίου να προχωρούν σε κάποιες βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα, πλακέτες και Κύπελλα δόθηκαν: Στον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη, στην αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Κλάρα Δεληγιάννη, στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης Βαγγέλη Χατζατουριάν, στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης Παναγιώτη Τσιάπη, στον αρχηγό της ομάδας του Ιπποκράτειου Νεκτάριο-Νίκο Ραζή, στον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος Χρήστο Δάρα, στον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος Νίκο Ζαμάνη και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Λαδόπουλο.

"Πεντάρα" με δύο γκολ του Μπέλλου

Στα του αγώνα, ο Πανιώνιος επικράτησε άνετα με 5-0. Το 1-0 έκανε ο Κάφαλης, το 2-0 ο Ναλιτζής, το 3-0 ο Θανάσης Μπέλλος, το 4-0 ο Ζαμπαράς και το τελικό 5-0 έγραψε πάλι ο Μπέλλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Προπονητής Γιάννης Βλάχος): Μανίκας, Χασιώτης, Κλεάνθης Νικολαϊδης, Παπαχριστόπουλος, Κουτρόπουλος, Σαϊπάς, Πλεξίδας, Κάφαλης, Λίμα, Ναλιτζής, Ζυγούρης ενώ έπαιξαν επίσης οι Μπέλλος, Σκαβάρας, Κωτσοβός, Δημητρίου, Γουσούλης, Κομπόγιωργας, Λαμπαδιινός, Γιάννακας, Μπ. Χάϊτας, Ζαμπαράς, Ντασιακλής, Τσουκλείδης, Καλαμάρας, στον πάγκο της ομάδας ήταν οι Καπώνης, Παπαδόπουλος, Πέτρος Γκρέκας και με την αποστολή των Νεοσμυρνιτών οι Σάββας Ζευγαρόπουλος, Βασίλης Τσέρος, Αλέξανδρος Φείδης.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Ραζής (Κουδούνης) Νεκτάριος-Νίκος, Ηλ. Νικολάου, Κουρέκ, Γύπνος, Μαχαίρας, Παπαγεωργίου, Κουλούρης, Μαντζούφας, Κουκουμαύτσης, Δημητρόγλου, Κωνσταντινίδης ενώ έπαιξαν επίσης οι Ντόβας, Μαθιουδάκης, Κωστούλας, Διονυσόπουλος, Ματσούκας, Αλεξόπουλος, Καραμπιτιάνης, Άγγελος Νικολάου, Μπιτέλης, Ντούνης. Το παιχνίδι παρακολούθησε αρκετός κόσμος.

Σχετικές φωτογραφίες









Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος 

Δεν υπάρχουν σχόλια