Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλικά και βραβεύσεις στη Ζάκυνθο (photos)

Στη Ζάκυνθο για φιλικά παιχνίδια βρέθηκαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. Την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του Αγίου Λέο...

Στη Ζάκυνθο για φιλικά παιχνίδια βρέθηκαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου.

Την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του Αγίου Λέοντα οι κυανέρυθροι αντιμετώπισαν τους Βετεράνους της ΑΕ Ένωσης σε έναν αγώνα γιορτή καθώς δεν έλειψαν οι βραβεύσεις αλλα και τα πλούσια εδέσματα στο τέλος του αγώνα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν ιδιαίτερα συγκινητική η ομιλία του γραμματέα του Συλλόγου Δημήτρη Χριστοδούλου ο οποίος μίλησε για την ιδέα, την σημασία άλλα και για την ιστορία του Πανιωνίου. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι σε αυτό το παιχνίδι νικητές ήταν οι κυανέρυθροι με 6-3.

Την Δευτέρα το απόγευμα έγινε και ο 2ος φιλικός αγώνας στο γήπεδο του Μαχαιράδου όπου εκεί ο Πανιώνιος αντιμετώπισε τους Βετεράνους της Δημοτικής κοινότητας Αλυκών.

Πριν το παιχνίδι έγιναν και οι απαραίτητες βραβεύσεις από τους υπευθύνους. Στο γήπεδο βρέθηκαν ο Αντιπεριφεριάρχης Λευτέρης Νιοτόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας άλλα και λιγοστοί φίλαθλοι. Επίσης στο γήπεδο βρέθηκε και ο προπονητής του ΑΟΚ Πέτρος Μίχος ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από όλους τους βετεράνους του Πανιωνίου αφού και ο ίδιος έχει φορέσει την κυανέρυθρη φανέλα. Επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου παρέλαβε συλλεκτική φανέλα της ομάδας του Πανιωνίου.

Για την ιστορία και σε αυτό το παιχνίδι ο Πανιώνιος κέρδισε, με σκορ 3-1 την αντίστοιχη ομάδα των Αλυκών.

Η αποστολή του Πανιωνίου ήταν η εξής, Μανίκας, Μπέλος, Χριστοδούλου, Φιλιπής, Πλεξίδας, Σκαβαράς, Καφάλης, Ναλιτζής, Λίμα, Νικολαϊδης, Βλάχος, Ζυγούρης, Λαμπαδινός, Κουτρόπουλος, Mπ. Χαϊτας, Χρ. Παπαδόπουλος, Ζαμπαράς, Ζευγαρόπουλος, Τσέρος, Σαλασίδης.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι Παλαίμαχοι του Ιστορικού ήταν στη Ζάκυνθο με το λεωφορείο της ομάδας και έκαναν πολλές επισκέψεις στο νησί γνωρίζοντας τα αξιοθέατα.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες










Οι φωτογραφίες είναι από το ioniansports

Δεν υπάρχουν σχόλια