Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο άνθρωπος των κυανέρυθρων βίντεο αποκαλύπτεται στα panionianea.gr!

Ο «μετρ» των κυανέρυθρων (και όχι μόνο) βίντεο, Κωνσταντίνος Καραστεφανής, αποκαλύπτεται στα panionianea.gr . Από το περασμένο Καλοκ...

Ο «μετρ» των κυανέρυθρων (και όχι μόνο) βίντεο, Κωνσταντίνος Καραστεφανής, αποκαλύπτεται στα panionianea.gr.

Από το περασμένο Καλοκαίρι βλέπουμε πανέμορφα βιντεάκια για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, τα οποία είτε έχουν να κάνουν με τα εισιτήρια διαρκείας, είτε με κάποια σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Πίσω από αυτή την εξαιρετική δουλεία κρύβεται ένα όνομα, αυτό του Κωνσταντίνου Καραστεφανή.

Ο Κωνσταντίνος είναι «γέννημα θρέμμα» Πανιώνιος, δουλεύει επαγγελματικά στο «cosmote tv» σαν σκηνοθέτης τρέιλερ και πάντα βρίσκει χρόνο (έστω και δύσκολα) για να δημιουργήσει εξαιρετικά βίντεο για τον αγαπημένο του Ιστορικό!

Όλες του οι δουλείες είναι -ομολογουμένως- εκπληκτικές, με τον Πανιώνιο κόσμο -χωρίς υπερβολή- να περιμένει συνεχώς τα νέα του βίντεο…

Ο Κωνσταντίνος Καραστεφανής βρέθηκε στα γραφεία του panionianea.gr και παραχώρησε στον Γιώργο Καρμίρη μία όμορφη συνέντευξη, μέσω της οποίας αποκαλύπτει πράγματα για τον ίδιο, μιλάει για την αγάπη του για τον Πανιώνιο, ενώ αναφέρεται στο πως ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Πανιώνιο, αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Καραστεφανή στα panionianea.gr:

- Αρχικά πες μου πως προέκυψε αυτή η συνεργασία με τον Πανιώνιο;

«Ήταν μία ωραία μέρα του Καλοκαιριού που ήρθε ο Γιώργος Μπιτσικώκος στο γραφείο και μου λέει ‘’θα κάνουμε κανένα βίντεο για τα διαρκείας’’. Μου φάνηκε όμορφη ιδέα και βάλαμε γρήγορα μπρος. Έγραψα το concept και την επόμενη μέρα με τον φίλο μου τον Σταμάτη Γιαννουλάκη στην κάμερα πήραμε τρεις επικές δηλώσεις από Κόρμπο, Καρίμ και Σιώπη. Αξίζει να σημειώσω ότι έβαλα μέχρι και τον πατέρα μου στο βίντεο και έγινε η πιο διάσημη πλάτη του ελληνικού ίντερνετ. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, και το μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια ήταν η μεγάλη απήχηση που είχε στον κόσμο».

-Περίμενες ότι τα βίντεο σου θα έχουν τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο της ομάδας;

«Η αλήθεια είναι ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήλπιζα ότι θα είχε αυτή την απήχηση, γιατί ο κόσμος του Πανιωνίου αντιλαμβάνεται ότι το εγχείρημα αυτό γίνεται από μεράκι και αγάπη για τον σύλλογο. Πέρα από την ομάδα, ο ίδιος ο κόσμος μου δίνει έμπνευση γι’ αυτά τα βίντεο. Όπως είχα γράψει και σε ένα trailer μπορεί ο Πανιώνιος να μην σου λύνει τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά είναι η θετική σκέψη στο τέλος της ημέρας».

-Είναι γνωστό ότι είσαι ένθερμος φίλαθλος του Πανιωνίου. Αλήθεια, πως έγινες Πανιώνιος;

«Πανιώνιος και γεννιέσαι και γίνεσαι. Εγώ αποτελώ την πρώτη περίπτωση, γιατί το βάπτισμα το πήρα από τον πατέρα μου, που με πήγε πρώτη φόρα στο γήπεδο το 89’ σε ηλικία 6 ετών. Όπως και οι πρώτες λέξεις που έγραψα ήταν Πανιώνιος. Επίσης άρρωστος Πανιώνιος στην οικογένεια είναι και ο αδερφός μου ο Δημήτρης, που κουβαλάει αυτό το ‘’μικρόβιο’’ από πολύ μικρός και όντας και εγώ φορέας με έκανε να νοσήσω».

-Ποιες είναι οι Πανιώνιες στιγμές που σου έχουν μείνει περισσότερο στο μυαλό;

«Ο Πανιώνιος δεν σου δίνει συχνά πολλές χαρές, αλλά όταν σου δίνει είναι πιο δυνατές από κάθε άλλη. Για μένα οι στιγμές που περνάνε σαν ένα φιλμ από το μυαλό μου είναι: η επιστροφή από το Καραϊσκάκη το 98’ με τον πατέρα μου με τα πόδια, τα φάουλ του Πάντιτς, οι ντρίπλες του Κρουπνίκοβιτς, το γκολ του Σαπουντζή μέσα στον Απόλλωνα Λεμεσού που το είδα σε μικρή τηλεόραση τσέπης μέσα στο λύκειο, η τάπα του Τέρνερ, ο μεγάλος Μπόμπαν, αλλά και η μέρα που διάβασα στην εφημερίδα ότι πήραμε τον Ρεκόμπα!».

-Θέλω την άποψη σου και για τον τωρινό Πανιώνιο, την ομάδα αυτή που τα τελευταία δύο χρόνια θαυμάζει όλη η Ελλάδα…

«Ο τωρινός Πανιώνιος είναι η αρχή όλων αυτών που φαντάζομαι να δω στον Πανιώνιο. Μια μεγάλη οικογένεια που παλεύει απέναντι σε όλους και απέναντι σε ένα κατεστημένο που όσο και να θέλει να τον βλέπει πεσμένο, εκείνος πάντα θα σηκώνει ανάστημα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, την περασμένη σεζόν πέρα από θέμα και ουσία είδα την προσπάθεια. Από τον φροντιστή μέχρι τον αρχηγό της ομάδας. Παίκτες, οπαδοί, διοίκηση λειτούργησαν σαν ένα για να δουν τον Πανιώνιο όπως τον ονειρεύτηκαν».

-Πες μου πόσο δύσκολη είναι η δημιουργία των βίντεο που φτιάχνεις;

«Η προσπάθεια που χρειάζεται για την παραγωγή ενός βίντεο, κάποιες φορές φαντάζει περισσότερη απ’ ότι μπορεί να δείχνει. Είναι στιγμές που ξενύχτησα για να ολοκληρώσω ένα βίντεο και μπορώ να πω ότι μόνο ένας ρομαντικός Πανιώνιος θα μπορούσε να ολοκληρώσει την δουλειά μέσα σε ένα θάλαμο του νοσοκομείου που νοσηλευόταν ένας δικός του άνθρωπος ή με σπασμένο ώμο. Για να ολοκληρωθεί κάτι τέτοιο δεν είναι δουλειά ενός, αλλά μία συλλογική προσπάθεια ανθρώπων που βοήθησαν σε αυτό. Όπως ο Σταμάτης που με βοηθάει όταν τον χρειάζομαι σε γύρισμα με την κάμερα, ο Χρήστος ο Κοδέλλας για τις λήψεις drone, η οικογένεια Κρόμπα, ο Γιώργος (Ραγκουέλ), οι παίκτες και γενικότερα όσοι συμμετείχαν στα γυρίσματα καθ' όλη τη διάρκεια της προηγούμενης σεζον Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, τον Γιώργο, τον Θάνο και τον Ανδρέα, τον Ιορδάνη και τον Ανδρέα από τους Πάνθηρες, όλον τον απλό κόσμο που μου έστειλε υλικό από τα κινητά τους για να βάλω στο βίντεο και τέλος τους Νίκο και Ανδρέα Ζαμάνη που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια. Όπως ευχαριστώ και εσένα Γιώργο και την προσπάθεια που κάνετε στα panionianea.gr».

-Φαντάζομαι ότι θα έχουμε και συνέχεια στα εξαιρετικά κυανέρυθρα βίντεο έτσι;

«Τα καλύτερα ακόμα δεν έχουν έρθει. To be continued. Η συνέχεια στις οθόνες σας».

Θυμηθείτε το τελευταίο βίντεο που δημιούργησε ο Καραστεφανής με πρωταγωνιστή τον Κρόμπα για τα εισιτήρια διαρκείας: 



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια