Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Γεμάτη» η εκπομπή του panionianea radio

Άκρως ενδιαφέρουσα και "γεμάτη" ήταν η ιντερντική ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr. Για περίπου δύο ώρες ο Γιώργος Κα...

Άκρως ενδιαφέρουσα και "γεμάτη" ήταν η ιντερντική ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr.

Για περίπου δύο ώρες ο Γιώργος Καρμίρης ήταν στο μικρόφωνο του panionianea radio και έχοντας μαζί του τον Παναγιώτη μίλησαν για την Πανιώνια επικαιρότητα και όχι μόνο.

Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο δημοσιογράφος Ευάνθης Γκόγκουλης, με τον οποίο θυμηθήκαμε το Κύπελλο Ελλάδος που κατέκτησε ο Πανιώνιος το 1979 στο ποδόσφαιρο, με αφορμή τα 38 χρόνια που πέρασαν από τότε. Φυσικά, με τον ρεπόρτερ της εφημερίδας "sportday" μιλήσαμε και για τα κυανέρυθρα νέα του ποδοσφαίρου.

Από εκεί και πέρα, στον αέρα του panionianea radio, φιλοξενήθηκε και ο Νίκος Μίχαλος. Ο αρχηγός του μπασκετικού Πανιωνίου αναφέρθηκε φυσικά στο τμήμα μπάσκετ και στις εξελίξεις που υπάρχουν. 

Μεταξύ άλλων είπε: "Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση που βρίσκεται το τμήμα μπάσκετ. Συναντηθήκαμε με τον Ίωνα Βαρουξάκη οι παίκτες, πήγε καλά η συνάντηση και μας είπε ότι το επόμενο διάστημα θα εξοφληθούν τα χρωστούμενα που υπάρχουν προς τα εμάς. Περίπου 3,5 μήνες δεν είχαμε πληρωθεί. Σήμερα μας μπήκε μισός μισθός. Βέβαια, είμαστε επιφυλακτικοί, αλλά ελπίζουμε να τηρηθούν όσα μας είπε ο κ. Βαρουξάκης".

Όσον αφορά το "αύριο" του Πανιωνίου τόνισε μεταξύ άλλων: "Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Περιμένουμε να πάνε όλα καλά με τη νέα τροπολογία, να ψηφιστεί και να φύγουν τα χρέη πάνω από τον σύλλογο, ώστε να μπορέσει να παίξει κανονικά τη νέα σεζόν στην Α1. Εγώ προσωπικά είμαι βέβαιος ότι θα πάνε όλα καλά, ότι θα τα καταφέρει η ομάδα στο τέλος και θα είμαστε στην Α1"

Όσον αφορά το δικό του μέλλον ανέφερε: "Εγώ τα δύο τελευταία χρόνια δούλεψα πολύ και πραγματικά δεν έχω κουραστεί να αγωνίζομαι. Αυτή τη στιγμή θέλω να πάνε αρχικά όλα καλά με την ομάδα να παίξει στην Α1 και από εκεί και πέρα φυσικά θέλω να μείνω στην ομάδα και να αγωνιστώ και να τελειώσω την καριέρα μου στον Πανιώνιο. Θα πω κατι και δεν είναι λαϊκισμός. Ο Πανιώνιος είναι ένα σωματείο που σου βγάζει να αφιερώσεις την ζωή σου".

Ο Μίχαλος τόνισε -επίσης-  πως ο Πανιώνιος από τη νέα σεζόν πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα, να γίνουν αλλαγές, να ξεκινήσει ουσιαστικά από το μηδέν, ώστε να γίνει καλύτερος σε πολλα πράγματα, όπως η επικοινωνία. 

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για τον Ίωνα Βαρουξάκη και τι αποκόμισε από την συνάντηση που έγινε μαζί του, ο αρχηγός του Ιστορικού είπε: "Άποψη μου είναι, απ' ότι έχω καταλάβει, ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον Πανιώνιο. Αυτό πιστεύω εγώ".

Στο φινάλε της εμπομπής του panionianea.gr, βγήκε στον αέρα εκπρόσωπος των Πανθήρων, μας μίλησε για την συναυλία που διοργανώνοι οι οπαδοί του Πανιωνίου την Κυριακή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (στον χώρο που μπαίνεις στις Θύρες 2-3), ενώ αναφέρθηκε και στο κοινωνικό πρόσωπο των Πανθήρων.

Φυσικά εμείς από τα panionianea.gr, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την μαζίκη σας στήριξη σε αυτή τη νέα προσπάθεια του panionianea radio και να είστε σίγουροι πως τα καλύτερα έρχονται..

Σύντομα νέα εκπομπή με πρωταγωνιστές του Πανιωνίου καλεσμένους και όχι μόνο.. Θα ενημερωθείτε για την επόμενη ραδιοφωνική εκπομπή τα επόμενα 24ωρα...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια