Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea radio: Live εκπομπή την Παρασκευή (16/06) με εκλεκτούς καλεσμένους!

Την Παρασκευή (16/06) η νέα live εκπομπή του panionianea.gr στον αέρα του panionianea radio ! Μία ακόμα Πανιώνια εκπομπή έρχεται στο ...

Την Παρασκευή (16/06) η νέα live εκπομπή του panionianea.gr στον αέρα του panionianea radio!

Μία ακόμα Πανιώνια εκπομπή έρχεται στο Πανιώνιο ιντερνετικό ραδιόφωνο. Την Παρασκευή (16/06), στις 18:30, ο Γιώργος Καρμίρης θα βρίσκεται στον αέρα του panionianea radio και μαζί με τον Παναγιώτη θα κάνουν μία καθαρά κυανέρυθρη συζήτηση, για την κυανέρυθρη επικαιρότητα και όχι μόνο.

Σε μία ακόμα εκπομπή του panionianea.gr θα υπάρχουν εκλεκτοί καλεσμένοι από τον χώρο του Ιστορικού και το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο Πανιώνιο! Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή της Παρασκευής (16/06), θα βγει στον αέρα του panionianea radio ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Άρης Μισαηλίδης, ο επικεφαλής σκάουτινγκ του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου Αντώνης Μανίκας και ο γνωστός δημοσιογράφος και αρθρογράφος του panionianea.gr Μάκης Διόγος.

Φυσικά, όλοι εσείς, ο κόσμος του Ιστορικού, θα μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στην εκπομπή με τα μηνύματα που θα στέλνετε και όλοι μαζί θα κάνουμε την δική μας Πανιώνια κουβέντα.

Την Παρασκευή (16/06), λοιπόν, στις 18:30, όλοι συντονιζόμαστε στο panionianea radio.

Δεν υπάρχουν σχόλια