Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όμο: «Ομάδα της καρδιάς μου ο Πανιώνιος»

Ο Σουλεϊμάν Όμο αγωνίστηκε με επιτυχία για τρία χρόνια στον Ιστορικό και μίλησε στα panionianea.gr για τον Πανιώνιο και όσα έζησε στη Ν...

Ο Σουλεϊμάν Όμο αγωνίστηκε με επιτυχία για τρία χρόνια στον Ιστορικό και μίλησε στα panionianea.gr για τον Πανιώνιο και όσα έζησε στη Νέα Σμύρνη!

Ο Νιγηριανός μέσος φόρεσε την κυανέρυθρη φανέλα από το 2009 έως το 2012 και «δέθηκε» τόσο με την ομάδα όσο και με τον κόσμο του συλλόγου.

Τα panionianea.gr μίλησαν με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή -οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε πέτυχε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ με την Λαμία-, με τον έμπειρο άσο να χαρακτηρίζει τον Πανιώνιο ως την ομάδα της καρδιάς του!

Αναλυτικά όσα είπε ο Όμο…

Για τις σεζόν του στον Πανιώνιο:

«Τα χρόνια που πέρασα στον Πανιώνιο ήταν πολύ σημαντικά για μένα και την καριέρα μου. Είχα γεμάτες σεζόν και έζησα πολλές όμορφες στιγμές».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο ο Πανιώνιος:

«Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Απλά, ο Πανιώνιος ήταν, είναι και θα παραμείνει η ομάδα της καρδιάς μου!».

Για το τι ξεχωρίζει απ’ όσα έζησε στη Νέα Σμύρνη:

«Είναι πραγματικά πολλές οι αναμνήσεις μου από τον Πανιώνιο, αμέτρητες για να ακριβολογώ. Μία από αυτές που ξεχωρίζω είναι ο αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου πήγε στο παιχνίδι στην παράταση και μετά στα πέναλτι. Περάσαμε εμείς στην επόμενη φάση με το τελευταίο πέναλτι που εκτέλεσα εγώ και ευτυχώς σκόραρα. Επίσης δεν θα ξεχάσω την ομάδα που είχαμε με Ρεκόμπα, Μπάλαμπαν, Εστογιανόφ».

Για το αν παρακολουθεί τον Πανιώνιο:

«Παρακολουθώ την ομάδα όσο μου το επιτρέπουν οι αγωνιστικές μου υποχρεώσεις. Μου αρέσει φυσικά η πορεία της ομάδας του Πανιωνίου και ο τρόπος παιχνιδιού της».

Για την έξοδο στο Europa League:

«Η πορεία που έκανε ο Πανιώνιος ήταν εξαιρετική. Ήταν πολύ μεγάλο επίτευγμα ότι πέτυχε. Εύχομαι να έχει μία εξαιρετική πορεία στο Europa League και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό».

Για τον κόσμο του Πανιωνίου:

«Μόνο αυτό έχω να πω, Panthers forever!».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια