Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι παίκτες που πήγαν Καρπενήσι

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Πανιώνιος για την αποστολή της ομάδας που αναχώρησε για το Καρπενήσι. Αναφέρονται οι παίκτες που απαρτίζουν την απ...

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Πανιώνιος για την αποστολή της ομάδας που αναχώρησε για το Καρπενήσι.

Αναφέρονται οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή, με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές (Λάμπρου, Ντουρμισάι, Αστράς, Γκιοατά) να ενσωματώνονται τις επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, κανονικά βρίσκονται ήδη στο Καρπενήσι τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα, Σαραμαντάς, Μαϊσουράντζε, Παπαγεωργίου, Κότνικ, ενώ στην αποστολή είναι και ο νεαρός Κύπριος τερματοφύλακας Τασουρής, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί και να δοθεί στη συνέχεια δανεικός.

Η σχετική ενημέρωση του Πανιωνίου: 

"Η αποστολή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αναχώρησε τη Δευτέρα για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει των υποχρεώσεών της στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Την αποστολή, που αναχώρησε για την πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας, αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Κόρμπος, Οικονόμου, Τασουλής, Μασούρας, Σαββίδης, Βουκελάτος, Πατσατζόγλου, Βλάχος, Καθάριος, Παπαγεωργίου, Ταπόκο, Γεσίλ, Κότνικ, Μαϊσουράντζε, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Οικονομίδης, Μητσογιάννης, Γλυνός, Αντωνακόπουλος, Σαραμαντάς, Τασουρής, Μπαντής.

Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς παίκτες, όταν και θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες".

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από την άφιξη της ομάδας στο Καρπενήσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια