Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μισαηλίδης: «Η τροπολογία είναι το πιο σημαντικό θέμα»

Ο Άρης Μισαηλίδης μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr και αναφέρθηκε στο πως ήταν η χρονιά που ολοληρωήθηκε για τον Ερασ...

Ο Άρης Μισαηλίδης μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr και αναφέρθηκε στο πως ήταν η χρονιά που ολοληρωήθηκε για τον Ερασιτέχνη, στο θέμα του μπασκετικού Πανιώνιου, αλλά και στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Αρχικά, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, μιλώντας στο panionianea radio, τόνισε: 

“Η χρονιά ήταν πετυχημένη για τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο. Το πόλο είχε μία καλή παρουσία, έμεινε στην Α1, το γυναικείο μπάσκετ πήγε τελικό Κυπέλλου και έμεινε στην κατηγορία, τα παιδιά του Στίβου επίσης πήγαν και πάνε καλά. Φυσικά η ομάδα μπάσκετ των ανδρών που ανέβηκε δύο κατηγορίες συνεχόμενα. Θεωρώ, λοιπόν, ότι ήταν μία πετυχημένη σεζόν”.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στον μπασεκτικό Πανιώνιο:
“Θα γίνει σύντομα μία Γενική Συνέλευση να οριστεί μία επιτροπή, η οποία θα τρέξει την διαδικασία σύσταση εταιρίας. Από εκεί και πέρα θα γίνει μία πρόσκληση ενδιαφέροντος για το μετοχικό κεφάλαιο και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι”.

Όσον αφορά τη νέα τροπολογία που περιμένουμε για το μπάσκετ, είπε:
“Η νέα τροπολογία είναι το 'άλφα και το ωμέγα', αυτό είναι το πιο ουσιαστικό θέμα. Πρέπει να γίνει η τροπολογία, τα χρέη να μην πάνε στους καινούργιους και να πάνε σε αυτούς που τα δημιούργησαν. Αν αλλάξει αυτό θα είναι διαφορετικά. Περιμένουμε να γίνει η τροπολογία”

Τέλος, αναφερόμενος στις σχέσεις που έχει με την ΠΑΕ, τόνισε:
“Οι σχέση μας σαν Ερασιτέχνης με την ΠΑΕ είναι πολύ καλές. Η ομάδα έχει μία εξαίρετη πορεία τα τελευταία χρόνια και φυσικά ο Ερασιτέχνης είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια της ΠΑΕ”.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια