Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κρόμπας: «Πηγή έμπνευσης για μένα ο Πανιώνιος»

Ο Αντώνης Κρόμπας ήταν καλεσμένος της διαδικτυακής ραδιοφωνικής εκπομπής του panionianea.gr και μίλησε για την μεγάλη του αγάπη, τον Παν...

Ο Αντώνης Κρόμπας ήταν καλεσμένος της διαδικτυακής ραδιοφωνικής εκπομπής του panionianea.gr και μίλησε για την μεγάλη του αγάπη, τον Πανιώνιο!

Μία απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός και γνωστός φίλαθλος του Ιστορικού, Αντώνης Κρόμπας στο panionianea radio.

Ο εξαιρετικός κωμικός ηθοποιός αναφέρθηκε στον αγαπημένό του Πανιώνιο, τόνισε πως ο Ιστορικός αποτελεί πηγή έμπνευσης για εκείνον και ξεχώρισε τρεις στιγμές που του έχουν μείνει περισσότερο στο μυαλό από όσα έχει ζήσει σαν οπαδός της ομάδας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην ευρωπαϊκή κλήρωση του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου, μας είπε για τον κυανέρυθρο σκηνοθέτη που έχει συνεργαστεί και μίλησε και γι' άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αντώνη Κρόμπα: 

-Πως είδες την Ευρωπαϊκή κλήρωση;


«Δεν τις γνωρίζω τις ομάδες και την μια και την άλλη, αλλά θα προτιμούσα να περάσει η σλοβένικη για να γίνει ωραίο ταξιδάκι».

-Βλέπουμε ότι βάζεις πολλές Πανιώνιες πινελιές σε ότι και αν κάνεις, είναι ο Πανιώνιος πηγή έμπνευσής σου;

«Θα έβαζα πολλές παραπάνω αν μου το επέτρεπαν οι σκηνοθέτες, αλλά φυσικά είναι έμπνευση πάντα και για πάντα ο Πανιώνιος για μένα»

-Σε Πανιώνιο σκηνοθέτη έχεις πέσει;

«Πανιώνιος σκηνοθέτης είναι ο Χρήστος ο Δήμας, είχε σκηνοθετήσει και τα μαύρα μεσάνυχτα μισές σκηνές, και μισές σκηνές και ο Κοκκινόπουλος που είναι βάζελος. Ο Χρήστος ο Δήμας έχει παίξει και μπάσκετ στον Πανιώνιο πιτσιρικάς. Όποτε έπαιζα με αυτόν ένα μπρελόκ θα κρεμόταν σίγουρα, μια αναφορά θα τη κάναμε οπωσδήποτε».

-Έχει υπάρξει διαφωνία σε σήριαλ για το ποια ομάδα θα υποστηρίξεις;

«Ναι, φυσικά και έχει υπάρξει, στο οικογένεια βλάπτει προ 7ετιας που η σκηνογράφος ήταν μια αεκτζου η οποία ήθελε να μου γεμίσει και το χε κάνει όλο το δωμάτιο με σημαίες της Αεκ. Στο τέλος συνθηκολογήσαμε και είχαμε στο δωμάτιο και σημαίες της αεκ και του Πανιωνίου».

-Έχεις προσηλυτίσει άλλους ηθοποιούς να τους βάλεις το μικρόβιο του Ιστορικού μέσα από τη δουλεία;

«Όχι τόσο ηθοποιούς, γιατί είναι συνήθως και κάποιας ηλικίας οι ηθοποιοί, αλλά έχω κάνει όλα τα ανίψια μου καθώς και παιδάκια φίλων που δεν τους νοιάζει και πολύ και δεν ασχολούνται με τις ομάδες οι πατεράδες του. Σε όλα έχω πάρει δώρα από τη μπουτίκ σαλιάρες και άλλα..».

-Οι πιο έντονες στιγμές που έχεις ζήσει σαν οπαδός;

«Είναι 3 οι πιο έντονες. Η μια ήταν το γκολ του Μαιστοροβιτς στο 93’ που ήμουν μέσα. Στην Αυστρία. Εκείνο το συναίσθημα που δεν έμπαινε η μπάλα και ξαφνικά γίναμε όλοι μια αγκαλιά, ένα κουβάρι όλοι μαζί ήταν απερίγραπτο. Υπήρχαν Πανιώνιοι από παντού, από όλη την Ευρώπη συν κάτι Έλληνες που ήρθαν και μας στήριξαν. Η 2η έντονη ήταν ο τελικός του 98, που θα θυμάμαι μια ζωή το γκολ του Ναλιτζή. Η 3η ήταν το γκολ στο Καυτατζόγλειο εκείνη την Τετάρτη του Πάσχα. Τελευταίο λεπτό του πρωταθλήματος. Με 9 παίκτες ο Ηρακλής εμείς λιώμα μες τη τρελή χαρά και σε μια ανύποπτη φάση ακούμε ένα γκολ και δεν το πιστεύαμε. Θυμάμαι στο γυρισμό πρώτη κουβέντα ανταλλάξαμε στη Λαμία οι 5 που ήμασταν στο αμάξι. Απίστευτη ξενέρα».

-Τι σε έκανε Πανιώνιο;

«Δεν ήμουν Πανιώνιος, δεν ήμουν από τα παιδάκια που τα έκανε ο μπαμπάς τους κάποια ομάδα. Ήμουν άλλη ομάδα που ντρέπομαι και να την πω τώρα, αλλά εκεί γύρω στα 13 στο γυμνάσιο που πήγαινα τότε και ήμασταν μεσοτοιχία με το Αρτάκης, κάποιος μαθητής μου λέγε πάμε έχει αγώνα ο Πανιώνιος με Χριστοδούλου, Γάσπαρη κ.α. πήγα μία, πήρα δύο την τρίτη τους ξεσήκωνα εγώ».

-Από τις παραστάσεις που παίζεις σε όλη την Ελλάδα έρχονται Πανιώνιοι να σε συναντήσουν;

«Παντού και πάντα με αποκορύφωμα πέρυσι το καλοκαίρι στη Σαντορίνη που ήρθαν 20 άτομα με κασκόλ, σημαίες και πανό Πανιώνιος Σαντορίνης. Σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας υπάρχουν Πανιώνιοι».

-Πως βλέπεις τις μεταγραφές και αν πιστεύεις ότι τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ θα καλυφθούν επάξια;

«Κοιτάξτε αυτή η διοίκηση δεν μας επιτρέπει να μην την εμπιστευόμαστε, ακόμα και οι πιο δύσπιστοι έχουν διαψευστεί. Όταν άκουσα τον Γρηγορίου απόρησα. Δεν τον ήξερα. Παρολαυτά έχω την πίστη ότι θα είναι εφάμιλλος και καλύτερος των προηγούμενων. Ελπίζω να μείνει ο Μασούντ, θέλω να γυρίσει ο Μανιάτης αν είναι ανοιχτή η περίπτωση του και δεν θέλω με τίποτα τον Κάτσε. Για τα εθνικιστικά του παραληρήματα. Ακόμα και αγωνιστικά να μας ταιριάζει δεν μας ταιριάζει πολιτιστικά, ηθικά».

-Κλείνοντας πες μας που βρίσκεσαι από περιοδείες και παραστάσεις…

«Μόλις τη προηγούμενη εβδομάδα ήταν η παράσταση μας στο δήμο Νέας Σμύρνης στο κέντρο Γαλαξίας. Έχω μια ερασιτεχνική ομάδα, λεγόμαστε "Τσιπουραρτ" κάναμε τη παράσταση μας Παρασκευή και Σάββατο πήγε πολύ καλά. Τώρα αυτό που κάνω είναι πρόβες για τη παράσταση μας που παίζαμε το χειμώνα για περιοδείες ανά την Ελλάδα και το χειμώνα καινούργια πράγματα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια