Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φάκελος μπάσκετ: Δεδομένα και εξελίξεις

Πάμε να πιάσουμε το θέμα του μπασκετικού Πανιωνίου, με τα δεδομένα και τις εξελίξεις που υπάρχουν... ***Οι νομικοί του Ερασιτέχνη Πανι...

Πάμε να πιάσουμε το θέμα του μπασκετικού Πανιωνίου, με τα δεδομένα και τις εξελίξεις που υπάρχουν...

***Οι νομικοί του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, αφού κατέστη άκαρπη η εξώδικη διαμαρτυρία στην διοίκηση Σταμούλη (έληξε η προθεσμία), είναι έτοιμοι να καταθέσουν αίτημα στο πρωτοδικείο για να οριστεί Γενική Συνέλευση εκκαθάρισης.

***Ο νέος νόμος αφορά περίπου 20 ομάδες. Ο Ίωνας Βαρουκάκης -πέραν των φετινών γεγονότων- έχει δηλώσει ότι δεν παίρνει ομάδα με χρέη, όποτε κι αυτός αναμένει! Ο Ερασιτέχνης έχει κάνει δουλειά -και σύμφωνα με πληροφορίες- έχει ιδρύσει εταιρία από τον Οκτώβριο του 2016. Έχει κατοχυρώσει νέα επωνυμία και προχωράει την εκκαθάριση.

***Όπως φαίνεται, ο σημερινός νόμος επιτρέπει να παίξεις με νέα εταιρία, παίρνοντας τα όποια χρέη προκύψουν από την υπό εκκαθάριση εταιρία στο μέλλον. Η υπό κατάθεση τροπολογία θα απαλλάσσει και αυτό το βαρίδι. Ο Ερασιτέχνης αναμένεται να βγάλει σύντομα πρόσκληση ενδιαφέροντος.

***Άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον σύλλογο αναφέρει χαρακτηριστικά: "Αυτό που κατάφερε ο Πανιώνιος σε δύο χρόνια, δύο ανόδους, με την σημαντική συμβολή και του Βαρουξάκη είναι άθλος. Η διοικούσα επιτροπή που παρέδωσε στον κ. Βαρουξάκη από τον Δεκέμβριο έκανε τον κύκλο της. Τώρα ήρθε η ώρα για όλους αυτούς που αγαπούν την ομάδα. Αυτοί που φεύγουν, με τα σωστά και τα λάθη τους, κατάφεραν πολλά, εξαντλήθηκαν οικονομικά, ψυχικά και ηθικά. Χρειάζεται νέο αίμα και θα βρεθεί μαζί με τον κ. Βαρουξάκη ή χωρίς. Ο Πανιώνιος θα βρει τον δρόμο του, όλοι θα στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια".

***Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η νέα τροπολογία δεν θα χαρίζει τα χρέη, απλά θα «κυνηγηθούν» αυτοί που τα δημιούργησαν. Τα μόνα χρέη που δεν σβήνονται είναι αυτά της FΙΒΑ, τα οποία όμως είναι διαχειρίσιμα και λίγα χρέη που δημιουργήθηκαν υπό την διοίκηση Σταμούλη. Όπως επίσης και ένα μικρό υπόλοιπο που υπάρχει στον Ζορόσκι.

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια