Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η επιστολή... ανησυχίας για το βόλεϊ!

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ανδρικό τμήμα βόλεϊ με τις ώρες των προπονήσεων, γνωστοποίησαν στον Ερασιτέχνη οι άνθρωποι που έχουν ...

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ανδρικό τμήμα βόλεϊ με τις ώρες των προπονήσεων, γνωστοποίησαν στον Ερασιτέχνη οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις τύχες του τμήματος, μέσω επιστολής τους.

Τα panionianea.gr σας παρουσιάζουν αναλυτικά την επιστολή των έφορων του τμήματος βόλεϊ προς το ΔΣ του Ερασιτέχνη Πανιωνίου:

"ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΘΕΜΑ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΛΕΥ ΑΝΔΡΩΝ

Κύριε Πρόεδρε, Μέλη του ΔΣ
Αναγκάζομαστε να σας αποστείλουμε αυτή την επιστολή για να σας εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό μας όσον αφορά το σχεδιασμό και τη λειτουργία του τμήματος βόλλευ Ανδρών του Συλλόγου μας, όπως έχουμε αναλάβει εδώ και ένα μήνα.

Αν έχετε λάβει στα χέρια σας τον προυπολογισμό του τμήματος που καταθέσαμε στις 20/06/2017 όπως μας ζητήθηκε, είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε όλα τα έξοδα του τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Μέχρι και τον προηγούμενο χρόνο, ο τρόπος σχεδιασμού της ομάδας στηριζόταν σε μια βάση αθλητών (8 τον αριθμό) που προέρχονταν από τις υποδομές του Συλλόγου μας, καθώς και έναν προπονητή, που μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στις μεσημεριανές προπονήσεις (14:30) και βάσει αυτών επιλέγαμε αθλητές να στελεχώσουν το τμήμα.

Όσον αφορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχουν διαφοροποιηθεί τα πράγματα μετά την αποχώρηση του προπονητή και κανείς από τους ήδη αθλητές της ομάδας, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις μεσημεριανές προπονήσεις λόγω εργασίας.

Δεδομένω των παραπάνω και την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου στις 03/07/2017, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε αν παραμείνουν οι μεσημεριανές προπονήσεις. Ουσιαστικά τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα είναι ελλιπής έως και ανύπαρκτη, λόγω του μεσημεριανού ωραρίου προπόνησης, και όποιες συζητήσεις με τον εκάστοτε
προπονητή, απέβησαν άκαρπες.

Όπως είναι αντιληπτό, η εξεύρεση τριών (3) τουλάχιστον απογευματινών/βραδινών προπονήσεων την εβδομάδα, είναι απαραίτητες για τη δημιουργία του τμήματος. Λαμβάνοντας υπόψιν το μεγάλο πρόβλημα που υφίσταται στο Αρτάκης και χωρίς βέβαια να θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου μας (Μπάσκετ Ανδρών-Βόλλευ Γυναικών-Μπασκετ Γυναικών) που προπονούνται ήδη εκεί, παρακαλούμε όπως επιληφθείτε την άμεση επίλυση του αιτήματό μας, καθώς ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ήδη καθυστερήσει λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος.

Σας παρακαλούμε όπως λάβετε σοβαρά υπόψιν σας τα παραπάνω και αναμένουμε όποια απάντηση εάν είναι εφικτό μέσα στην εβδομάδα, έτσι ώστε να κρίνουμε έαν είναι δυνατή η προσφορά μας στη θέση του εφόρου, ειδάλλως να προβούμε στην αντικαταστασή μας για την στελέχωση των ομάδας.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.

ΕΦΟΡΟΙ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΒΟΛΛΕΥ
ΑΛΜΠΕΡΤ ΝΕΟΦΥΤΟΣ
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΦΡΑΓΙΟΓΛΟΥ".

Δεν υπάρχουν σχόλια