Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ένας Πάνθηρας στη «μηχανή» του!

Και το όνομα αυτού: Γιάγια Μπανανά! Οι κυανέρυθροι απέκτησαν και τυπικά τον 26χρονο Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό και πραγματοποίησαν...

Και το όνομα αυτού: Γιάγια Μπανανά!

Οι κυανέρυθροι απέκτησαν και τυπικά τον 26χρονο Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό και πραγματοποίησαν μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση!

Γνωρίσαμε τον Μπανανά τα τελευταία τρία χρόνια, όπου αγωνίστηκε στον Πλατανιά με πολύ μεγάλη επιτυχία και σύμφωνα με την γνώμη πολλών αποτέλεσε έναν από το πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες στην Σούπερ Λιγκ.

Ο ύψους 1.92 στόπερ διακρίνεται για την μαχητικότητα του, την δύναμη και την αποφασιστικότητα του στις μονομαχίες. Επίσης, στα "σύν" του είναι ότι μπορεί να βάλει κάτω την μπάλα να βοηθήσει την ομάδα στην επιθετική ανάπτυξη από πίσω.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό, που ασφαλώς είναι πολύ θετικό, είναι ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα. Άπαντες στον Πλατανιά μιλούν για ένα πολύ καλό παιδί, που δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα.

Χαρακατηριστικά είναι τα λόγια του πρώην προπονητή του Πλατανιά, Γιάννη Χριστόπουλου (τον είχε φέρει ο ίδιος στην ομάδα των Χανίων), ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε εκφράσει την πίστη του πως ο Μπανανά μπορεί να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο: "Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο. Τόσο στις μεγάλες ομάδες της Super League όσο και να αγωνιστεί σε κάποιες ομάδες της Ευρώπης. Φυσικά αν συμβεί αυτό έχει πολλές πιθανότητες να καθιερωθεί και στην εθνική ανδρών του Καμερούν". Τελικά ο Καμερουνέζος έκανε το βήμα στην καριέρα του με την μεταγραφή στον Ιστορικό!

Ο Μπανανά πριν έρθει στην Ελλάδα και στον Πλατανιά αγωνίστηκε ως δανεικός στην ελβετική Λωζάννη, όπου είχε 16 συμμετοχές και 1 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Εσπεράνς, με την οποία το 2011 κατέκτησε το Champions League της Αφρικής και εν συνεχεία πήγε στη Σοσό όπου την πρώτη του χρονιά "μέτρησε" 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε, λοιπόν, πλέον στην Πλατεία και είναι έτοιμος να αποδείξει την αγωνιστική του αξία και να βοηθήσει και αυτός από την μεριά του για να πετύχει ο Πανιώνιος τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

-Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόκτηση του Μπανανά

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια