Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εξετάζει «λαβράκι» από την Πορτογαλία! (video)

Μία ενδιαφέρουσα περίπτωση επιθετικού από την Πορτογαλία εξετάζουν στον Πανιώνιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του panionianea.gr . Για τη...

Μία ενδιαφέρουσα περίπτωση επιθετικού από την Πορτογαλία εξετάζουν στον Πανιώνιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του panionianea.gr.

Για την απόκτηση ενος σέντερ φορ που θα πλαισιώσει τους Γεσίλ και Ντούρμισαι θα κινηθεί ο Πανιώνιος ενόψει της νέας σεζόν.

Οι κυανέρυθροι θα επιδιώξουν να αποκτήσουν έναν φορ περιοχής, ο οποίος θα είναι δυνατός, ψηλός, και θα έχει έφεση στο σκοράρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν εντοπίσει μίαενδιαφέρουσα περίπτωση νεαρού επιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται στην Πορτογαλία.

Ο λόγος για τον Ρονάλντο Ταβάρες. Πρόκειται για τον υψηλόσωμο 20χρονο σέντερ φορ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου του (Sportng B') στην δεύτερη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος, μετρώντας 26 συμμετοχές και 6 γκολ.

Είναι δυνατός στις μονομαχίες του, καλός στο ψηλό παιχνίδι (...έχει ύψος 1,92) και διαθέτει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Πρόκεται, λοιπόν, για έναν παίκτη που αρέσει στους ανθρώπους του Πανιωνίου και μένει να φανεί αν θα προχωρήσει η περίπτωση του...

Πάρτε μία "γεύση" από τον Ταβάρες


*Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση της απόκτησης του Μαϊσουράτζε

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια