Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ετοιμάζεται για το Confederations ο Γκιοατά!

Στην εθνική ομάδα του Καμερούν έχει ήδη ενσωματωθεί ο Ζερόμ Γκιοατά, ενόψει του Confederations Cup. O αμυντικός του Πανιωνίου κλήθηκε α...

Στην εθνική ομάδα του Καμερούν έχει ήδη ενσωματωθεί ο Ζερόμ Γκιοατά, ενόψει του Confederations Cup.

O αμυντικός του Πανιωνίου κλήθηκε από τον Ούγκο Μπρος στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για τα παιχνίδια στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Θυμίζουμε ότι στην εν λόγω διοργάνωση συμμετέχουν συνολικά οχτώ ομάδες. Συγκεκριμένα η Ρωσία, ως οικοδέσποινα του Μουντιάλ 2018, η Νέα Ζηλανδία ως πρωταθλήτρια Ωκεανίας, η Πορτογαλία ως κάτοχος του Euro, το Μεξικό ως πρωταθλητής Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής & Καραϊβικής, το Καμερούν ως πρωταθλητής Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, η Χιλή ως πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής, η Αυστραλία ως πρωταθλήτρια Ασίας κι η Γερμανία ως παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες, οι οποίες θα παίξουν χιαστί στα ημιτελικά (νικητής Group A - δεύτερος Group B, δεύτερος Group A - νικητής Group B).

Το εναρκτήριο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17 Ιουνίου στο γήπεδο της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Ο μεγάλος τελικός θα λάβει χώρα στις 2 Ιουλίου στο "Spartak Stadium", ενώ συνολικά τέσσερις πόλεις (Αγία Πετρούπολη, Καζάν, Σότσι και Μόσχα) θα φιλοξενήσουν τις αναμετρήσεις του Confederations Cup.

Μάλιστα, έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά για τις επόμενες ημέρες, κόντρα σε Μαρόκο και Κολομβία,με τον τεχνικό του Καμερούν να "τσεκάρει" την ομάδα του και φυσικά τον Γκιοατά ενόψει της έναρξης του Confederations Cup.

Αναλυτικά οι 2 όμιλοι του τουρνουά:

GROUP A
Ρωσία (Διοργανώτρια Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018)

Νέα Ζηλανδία (Πρωταθλήτρια Ωκεανίας)

Πορτογαλία (Πρωταθλήτρια Ευρώπης)

Μεξικό (Πρωταθλητής Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής & Καραϊβικής)

GROUP B
Καμερούν (Πρωταθλητής Κυπέλλου Εθνών Αφρικής)

Χιλή (Πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής)

Αυστραλία (Πρωταθλήτρια Ασίας)

Γερμανία (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια