Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έρχονται στην Αθήνα οι Ιρανοί!

Την άφιξη των Μασούντ, Χατζισαφί περιμένουν στον Πανιώνιο, για να ολοκληρωθεί και επίσημα το θέμα των δύο Ιρανών. Όλα δείχνουν πως εντ...

Την άφιξη των Μασούντ, Χατζισαφί περιμένουν στον Πανιώνιο, για να ολοκληρωθεί και επίσημα το θέμα των δύο Ιρανών.

Όλα δείχνουν πως εντός των επόμενων ημερών θα ''κλείσει'' και τυπικά τόσο η απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί, όσο και η ανανέωση του Σοτζέι Μασούντ.

Οι δύο Ιρανοί ποδοσφαιριστές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση της ΠΑΕ και σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη (29/06) αναμένονται αμφότεροι στην χώρα μας, ώστε να ολοκληρωθεί το επίσημο σκέλος, να υπογράψουν τα συμβόλαια τους και φυσικά να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας.

Με την αναμενόμενη προσθήκη των δύο εν λόγω παικτών το σίγουρο είναι ότι ο Πανιώνιος ενισχύεται σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν!

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη (27/06) είδε το φως της δημοσιότητας δημοσίευμα που φέρνει τον Γκαμπριέλ Ομπερτάν στο μεταγραφικό στόχαστρο των κυανέρυθρων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το όνομα του 29χρονου εξτρέμ όντως υπάρχει στα υπόψιν των ανθρώπων του Ιστορικού, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι και δεν υπάρχει -προς το παρόν- κάτι δεδομένο.

Να σημειώσουμε, ότι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δεν είναι κανένας τυχαίος, καθώς την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Γουίγκαν, ενώ έχει περάσει και από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ και Ανζέ .

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια