Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μια πετυχημένη χρονιά

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Την Τετάρτη τελευταία μέρα του Μάη έπεσε η αυλαία της φετινής αγωνιστικής ποδοσφαιρικής περιόδου με τους ...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Την Τετάρτη τελευταία μέρα του Μάη έπεσε η αυλαία της φετινής αγωνιστικής ποδοσφαιρικής περιόδου με τους τελευταίους αγώνες των play offs. Για τον Πανιώνιο η χρονιά έκλεισε επιτυχημένα παρά το γεγονός ότι η ομάδα είχε περιορισμένο μπατζετ που δημιούργησε προφανώς ένα μικρό σχετικά ρόστερ, που στην πορεία έγινε ακόμη πιο μικρό με την παραχώρηση του Ανσαριφάντ και τον τραυματισμό του Ενγκόγκ.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να μπει στην 5αδα και τελικά θ’ αγωνιστεί στην Ευρώπη στο θεσμό του Europa League από το 2ο προκριματικό γύρο. Πέρυσι ξαναμπήκε στην 5αδα αλλά δεν αγωνίστηκε στην Ευρώπη επειδή δεν πήρε άδεια. Επομένως η φετινή χρονιά ήταν κατά τι πιο πετυχημένη από την περυσινή. Του χρόνου ας ευχηθούμε ο Πανιώνιος να καταφέρει αφενός μεν να μπει στην 5άδα και αφετέρου να πάρει το κύπελλο και ν’ αποφύγει την τελευταία θέση των play offs, ώστε να μην είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει τόσο νωρίς. Ευχόμαστε κάθε χρονιά στο τελικό αποτέλεσμα όλο και κάτι πιο θετικό να προστίθεται σε σχέση με την προηγούμενη . Έτσι δυναμώνουν οι ομάδες και έτσι αποκτούν διάρκεια. Ομάδες διάττοντες αστέρες δε θα πρέπει να μας απασχολούν!

Το τελευταίο παιχνίδι των play offs το κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Επίσης καθοριστικό ρόλο έπαιξε για τον Πανιώνιο και η ανόητη αποβολή Μπεν, του πιο απειλητικού επιθετικού του Πανιωνίου, που περίμενε τον τελευταίο αγώνα για να προβεί σ’ αυτή την αρνητική ενέργεια! Γενικά πάντως έκανε μια επιτυχημένη χρονιά με τον Πανιώνιο.

Απ’ εδώ και πέρα προέχει η προετοιμασία και το χτίσιμο της νέας ομάδας. Διαδικασία που πρέπει να ξεκινήσει από αύριο! Ο Πανιώνιος στις 13 Ιουλίου που θα δώσει το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι πρέπει να είναι έτοιμος. Είναι ερωτηματικό το κατά πόσο θα το καταφέρει. Επίσης για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League θα χρειαστεί να περάσει 3 γύρους! Να περάσει δηλ 3 ομάδες, που κατά τεκμήριο θα είναι πιο έτοιμες από τον Πανιώνιο και με επίσημα παιχνίδια στα πόδια των ποδοσφαιριστών τους, επειδή τα περισσότερα πρωταθλήματα ξεκινούν πολύ πιο νωρίς από το δικό μας. Επίσης πρέπει και τη φετινή χρονιά ν’ αναδείξει νέα ταλέντα, νέους ποδοσφαιριστές, κάποιους και από τις δικές του ομάδες νέων.

Είμαι βέβαιος ότι οι διοικούντες και ο προπονητής θα πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά, ώστε ο Πανιώνιος να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο ρόστερ, το οποίο θα πρέπει να έχει πολύ περισσότερο βάθος απ’ ότι των τελευταίων ετών. Πόσο σπουδαίο είναι το τελευταίο φάνηκε στους αγώνες των play offς, που ο Πανιώνιος έμεινε από δυνάμεις. Επίσης εκείνοι που θα φύγουν θα πρέπει ν’ αντικατασταθούν με καλύτερους. Προσθήκες χρειάζονται να γίνουν σε όλες τις θέσεις ξεκινώντας από τον τερματοφύλακα. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα έχουμε το χρόνο να συζητήσουμε για τις προσθήκες στο ρόστερ του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια