Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το κοινωνικό πρόσωπο των Πανθήρων

Ανακοίνωση του συνδέσμου των Πανθήρων Δεν είναι απλά ένας φιλικός αγώνας. Δεν είναι απλά η πρώτη εμφάνιση της ομάδας μπροστά στον κόσμο...

Ανακοίνωση του συνδέσμου των Πανθήρων

Δεν είναι απλά ένας φιλικός αγώνας. Δεν είναι απλά η πρώτη εμφάνιση της ομάδας μπροστά στον κόσμο της για τη νέα σεζόν. Ούτε είναι απλά, η πρόβα τζενεράλε πριν από τον πρώτο ευρωπαϊκό μας αγώνα.

Είναι κάτι πολύ παραπάνω. Είναι ένας αγώνας για την αξιοπρέπεια και τη ζωή.

Είναι ένας αγώνας στον οποίο θα στηρίξουμε μια πολύτεκνη οικογένεια (7μελή) από τον Άγιο Δημήτριο, στην οποία η ΕΥΔΑΠ έκλεισε το νερό γιατί δεν είχε να πληρώσει τον λογαριασμό!
Η πρωτοβουλία του Συνδέσμου μας θα είναι να περάσει ο κόσμος πριν από τον αγώνα, να πάρει μια μπύρα από το club, τα έσοδα των οποίων θα πάνε προς την ανακούφιση της οικογένειας.

Κυριακή 2 Ιουλίου, Φιλικός Αγώνας : Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης - γαύρος.

Μπύρα από Σύνδεσμο (ανοιχτός από 18:00 - 20:30), τα έσοδα πηγαίνουν στην οικογένεια από τον Άγιο Δημήτριο με σκοπό την πληρωμή του λογαριασμού της ΕΥΔΑΠ και την περαιτέρω οικονομική της ενίσχυση.

Υ.Γ. Σε αυτόν τον αγώνα θα στηρίξουμε και τον μικρό Βαγγέλη Ελευθεριάδη, που δίνει την μάχη εναντίον του καρκίνου με την αγορά εισιτηρίου του αγώνα (€10), που είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της Π.Α.Ε.

Panthers Club 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια