Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Μασούντ με τον πρόεδρο του Ιράν!

Ο Σοτζέι Μασούντ μίλησε με τον πρόεδρο της Ιράν για το ποδόσφαιρο στην χώρα του και όχι μόνο... Το Ιράν προκρίθηκε στο Μουντιάλ του 201...

Ο Σοτζέι Μασούντ μίλησε με τον πρόεδρο της Ιράν για το ποδόσφαιρο στην χώρα του και όχι μόνο...

Το Ιράν προκρίθηκε στο Μουντιάλ του 2018 και στην χώρα διοργανώθηκαν δραστηριότητες, προκειμένου να τιμηθεί ο προπονητής Κάρλος Κεϊρόζ και ποδοσφαιριστές για την μεγάλη της επιτυχία τους. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ασιάτικης χώρας, Χασάν Ροχανί, υποδέχτηκε την Εθνική ομάδα στο προεδρικό μέγαρο.

Ο Μασούντ, ως αρχηγός της ομάδας και εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του, ευχαρίστησε τον Ροχανί για τα συγχαρητήρια και την φιλοξενία του και ζήτησε τη συμπαράσταση της ιρανικής Πολιτείας, προκειμένου να βελτιωθούν οι ποδοσφαιρικές υποδομές και να αναπτυχθεί περαιτέρω το άθλημα.

Ο 33χρονος μέσος, όμως, δεν περιορίστηκε στα ποδοσφαιρικά, καθώς τάχθηκε υπέρ της παροχής δικαιωμάτων στις γυναίκες στο Ιράν, ώστε να τους επιτρέπεται η είσοδος σε γήπεδα, σε γυμναστήρια και να γίνει καλύτερη η θέση τους στον αθλητισμό.

Να σημειωθεί πως στη Δύση ναι μεν θεωρείται δεδομένη η ελεύθερη βούληση της γυναίκας, όμως στο Ιράν που επικρατεί θεοκρατικό ισλαμικό καθεστώς, υπάρχουν πολλοί περιορισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια