Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το θέμα με τους Ιρανούς...

Το θέμα των Ιρανών στον Πανιώνιο... Οι κυανέρυθροι κινούνται σε... ιρανικούς ρυθμούς όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι. Όπως δήλωσε ...

Το θέμα των Ιρανών στον Πανιώνιο...

Οι κυανέρυθροι κινούνται σε... ιρανικούς ρυθμούς όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Χρήστος Δάρας στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τα ονόματα των οποίων ακούγονται τελευταία, χωρίς όμως να αποκαλύψει κάτι παραπάνω.

Προφανώς, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ αναφερόταν στους τρεις Ιρανούς, οι οποίοι και... μονοπωλούν το κυανέρυθρο ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα.

Αρχικά, ο Μασούντ όλα δείχνουν πως και τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικος... Νέας Σμύρνης. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Ιράν φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, ώστε να αναεωθεί η συνεργασία τους.

Όσον αφορά τον Χατζισαφί, ήδη χαιρέτησε την πρώην του πλέον ομάδα και αναμένεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας να έρθει στη χώρα μας (πιθανότατα μαζί με τον Μασούντ) και να ολοκληρωθεί η απόκτηση του.

Τέλος, η περίπτωση του Ταρεμί είναι η πιο δύσκολη απ' όλες. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Περσέπολις, η οποία δεν δείχνει διατεθημένη να τον "χάσει". Ο Ιρανός σίγουρα αποτελεί μία εξαιτετική λύση για την επιθετική γραμμή, όμως -όπως είπαμε- είναι πολύ δύσκολη η απόκτηση του. Για την ώρα τουλάχιστον...

Δεν υπάρχουν σχόλια